Hoe kun je een website die ten dode is opgeschreven weer wat leven geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zou Ik heel dom vinden. Jij zegt in jouw vraag: het is al ten dode opgeschreven, ik vertrouw jouw mening.. dan zou ik zeggen: loslaten die hap.. en zoals mijn naam dat heel goed uitdrukt hup!

A. Door porno erop te zetten. B. Door geld weg te geven.

Misschien door de moderatoren en week op non-actief te zetten?

constant nieuwe dingen te ontwikkelen stilstaan is achteruitgang

mensen die het wel snappen laten modereren?

Laat ik 's wat noemen: - design veranderen - de website overzichtelijker maken. - inhoud website regelmatig vernieuwen. - mensen actiever bij de site betrekken.

Door de richtlijnen consequent en ruimhartig toe te passen!

Door een chatbox te plaatsen waar de actieve leden kunnen chatten. Het chatten beïnvloed de kwaliteit van de antwoorden en bijdragen dan niet . Het is leuk om wat te kunnen spreken met andere GV - ers zonder dat het allemaal via mailtjes PB's moet. Een voorbeeld van een goede chatbox vindt je op gratis pokersites of andere spelletjes sites.

Door nieuwe tags toe te voegen Toegevoegd na 1 minuut: En reclame maken voor je website.

Door minder tekst te plaatsen of op een leukere manier... lappen tekst nodigen namelijk niet echt uit ook al is het noodzakkelijk ( behalve hier op GV maar dat is een grote uitzondering). Ook wat kleur en plaatjes doen het over het algemeen heel goed. Trage sites die langzaam laden, waarvan de links niet (vrij snel) werken of waarvan het invul formulier met je gegevens konstant een foutmelding krijgt is echt naadje. Als je bijvoorbeeld steeds opnieuw al je gegevens opnieuw moet invullen als je 1 ding verkeerd hebt gedaan dan hoeft het voor mij echt niet meer. ( stel je postcode moet met spatie of met hoofdletters, je krijgt je foutmelding en het hele formulier is leeg... phoe... laat maar dan) Zet een maandelijkse prijsvraag op je site... sites zoals prijsvragen.nl en gratiz.nl ofzo vinden je dan heel snel en zetten dan een link naar jouw site op hun site... gelijk heel veel hits, gegarandeerd. Je hoeft natuurlijk geen autoos te verloten, kleine dingen zijn ook heel leuk en gewild.

Door regelmatig een nieuwsbrief te maken waar mensen zich op kunnen laten inschrijven. Inderdaad; regelmatig veranderen, vernieuwen, up-to-date houden

Door op tijd je webhost te betalen bijvoorbeeld.......

Reclame maken. En dat kan op heel veel manieren zijn, maar dat is afhankelijk van wat voor website het is. Zorgen dat hij goed gevonden kan worden in Google helpt ook natuurlijk.

Regelmatig updaten met nieuwe (liefst opvallende / uitzonderlijke / specialistische) inhoud en interactie mogelijk maken (reacties toestaan - gebruik wel een captcha). Of ontzettend veel specialistische informatie erop zetten. Een goede manier om bezoekers te _weren_ is 't hebben van reclame op de site - met name als die beweegt. Als je gebruik hebt gemaakt van gratis webspace, dan kan dat 't geval zijn. Claim dan een nieuw domein; ±25 euro per jaar. Bijv. http://www.kwebbelientje.nl/

Lees het boek: Marketing.com daar staan tal van tips in om je website te verbeteren en de vindbaarheid te optimaliseren. Zoek ook eens in google naar SEO en SEA.

door er zelf op te schrijven, heb je er toch lol van!