Hoe weet je of een programma als x factor eerlijk stemmen geteld worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er wordt absoluut NOOIT eerlijk geteld. Het enige dat wel telt is een gunstige uitslag die zoveel mogelijk kijkcijfers oplevert. En ik weet waarover ik het heb.

Als het goed is gebeurt het stemmen door een notaris, teminste, dat zou zo moeten zijn. En of je die notaris dan vertrouwt of niet, zijn telling telt. Toegevoegd na 24 seconden: een notaris is natuurlijk wel aan zijn stand verplicht om uiterst eerlijk te tellen!

Meestal is er een notaris aanwezig.. maar helemaal zeker kan je het niet weten, tenzij je betrouwbare inside informatie hebt..

je komt daar persoonlijk niet achter maar ga er maar vanuit dat het niet eerlijk gebeurt . en die notaris weet toch niet of er al dan niet met de cijfers is geknoeit. ze moeten het van de smsjes hebben qua geld dus ga er maar van op aan dat ze een constructie bedacht hebben om het maximaal haalbare er uit te halen.

Dat weet je niet. Het is een commercieel programma van een commerciele zender, dus er moet geld verdiend worden. Dat gebeurt door de sms'jes en door goede kijkcijfers. En dat is wat het belangrijkste is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100