Weet iemand waar ik ergens terug vinden wat voor weer het was op 26 oktober 2009?

Ik heb een klacht over een verkeerssituatie ingedient en nu verklaarde de agent dat het toen slecht weer was terwijl mijn mening en die van een getuige was dat het droog en onbewolkt was.
Het gaat om het weer van 26 oktober 2009 rond Woudenberg Austerlitz/Zeist. Rond 09.00 uur s'ochtends.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

misschien heb je iets aan deze link Toegevoegd na 2 minuten: neem contact op met weerstation woudenberg die zal wel alles bij gehouden hebben in schriften of op de computer

Bronnen:
http://www.weerstation-woudenberg.nl/defau...
http://www.weerstatistieken.nl/?jaar=2009&...

Misschien dat je hier iets uit kunt halen: http://www.knmi.nl/kd/maand_en_seizoensoverzichten/maand/okt09.html (Zie de grafieken)

Neerslagverwachting bron: KNMI Neerslagverwachting geldig van 26-10-2009 tot en met 03-11-2009: Vandaag veroorzaakt een over de Noordzee oostwaarts trekkend lagedrukgebied in de lage landen nog enkele buien. Vanaf dinsdag worden hogedrukinvloeden bepalend voor het weer in grote delen van West-Europa. Dat betekent dat de neerslagkansen klein worden.

Bronnen:
http://www.rijkswaterstaat.nl/images/Droog...

De KNMI heeft op haar site een overzicht. Klik op onderstaande link en geef de datum die je zoekt in. Het zijn gegevens van De Bilt, ligt niet heel erg ver van Woudenberg af. http://www.knmi.nl/kd/daggegevens/index.cgi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100