Kan je emigreren zonder opleiding?

Is het mogelijk om te emigreren naar Canada of Australie? En dan vervolgens zonder opleiding een eigen onderneming te beginnen in 1 van die twee landen??

Ik heb trouwens al antwoord gekregen over een eigen onderneming in Nederland zonder diploma. En het is dus mogelijk zonder diploma. Maar ik vroeg mij dus nu af of het ook mogelijk is om je eigen onderneming in 'T buitenland te laten starten zonder opleiding??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Antwoord op je vraag is : Money! Wanneer je hier in Nederland een bedrijf begint, heb je de mogelijkheid om bij een bank aan te kloppen en met een goed ondernemingsplan/ marktonderzoek etc. aan financiële hulp te komen van een bank. Echter voordat je dit in Canada of de V.S. zou kunnen doen, moet je wel eerst het land binnen komen. Zou je nu heel rijk zijn, is het geen probleem, je kunt voor jezelf zorgen want je hebt geld, bent niet afhankelijk. Kun je dus als nieuwe ondernemer beginnen... Als je geen geld hebt, moet je een baan hebben, om een baan te hebben in de V.S. heb je een green card nodig. Als buitenlander kom je binnen als tourist, maar je mag niet gaan werken. Dus... een mogelijkheid zou zijn hier een bedrijf te beginnen en als je succesvol bent, elders [Canada e/o V.S.] een filiaal te openen. Vanaf dat moment mag je gaan en staan waar je wilt en heb je toch bereikt wat je wilt... Antwoord Of je mag emigreren zonder opleiding... ja natuurlijk als je maar of een baan [inkomen] hebt ter plaatse of iemand hebt die financieel voor jou in staat of een eigen bedrijf met filiaal ter plaatse of heel veel geld hebt. Toegevoegd na 4 minuten: Kan je emigreren zonder opleiding? Dit is je vraag, antwoord: Ja, als je maar genoeg geld hebt.