Verdwijnen nog steeds vliegtuigen , schepen etc. in de bermuda driehoek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat is gestopt. Het laatste dat daar verdwenen is, is een sportvliegtuigje op 6 juni 1969.

ja vooral de vliegtuigen van area 51

Nee niet echt meeer! Laatste die er verwdween wel een tijdje geleden. Ik dacht iets van 1965 ofzo...

Kijk hier eens http://www.goeievraag.nl/vraag/bestaat-bermuda-driehoek.7575 en als je driehoek in de zoek functie in vul krijg je veel antwoorden!

De Bermudadriehoek is een denkbeeldige driehoek tussen Miami (Florida), de Bermuda-eilanden en Puerto Rico. Volgens een populaire sage vinden er in dit gebied abnormaal veel scheeps- en vliegtuigrampen en verdwijningen plaats. Speculaties, vooral wijd verspreid door de Amerikaanse bestsellerauteur Charles Berlitz in de jaren ‘70 van de twintigste eeuw, hebben het over marsmannetjes, ufo’s, ‘verbindingen’ met andere dimensies en tijdperken, verzonken restanten van gebouwen, dijken en straten van Atlantis, oude Atlantische machines in de diepte die af en toe ‘aanslaan’ als er schepen of vliegtuigen in de buurt komen, verhoogde oceanische activiteit, zeemonsters, orkanen, enz. Verklaringen van ooggetuigen spreken ook vaak over storingen in apparatuur, meestal van magnetische aard. Volgens veel boeken over het Bermudagebied zou Columbus ook problemen hebben ondervonden in de driehoek.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bermudadriehoek

Nee hoor, Veel verdwijningen van schepen en vliegtuigen werden toegeschreven aan menselijk falen, het weer of technische mankementen. Het bestaan van de driehoek wordt bevestigd, noch ontkend. Maar in de "bermuda triangle tangle", een aflevering van Ducktales, is er weer een schip van Dagobert Duck verdwenen in de Bermudadriehoek. Dagobert gaat op onderzoek uit. Daar wordt als verklaring gegeven dat de Bermudadriehoek omgeven is met een dikke mist. Schepen die in de mist terecht komen lopen vast in zeewier. Alle schepen worden gestript door de overlevenden. Uiteindelijk weet Dagobert te ontsnappen. Eind goed, al goed.

Ik denk het niet, want mensen zijn nu toch wel slim genoeg daar gewoon niet meer heen te gaan. (Misschien nog wat onbekende onderzoekers ofzo, maar omdat ze verdwenen weet niemand daarvan)

Ja maar dan voornamelijk in de fantasie van mensen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100