wat gebeurt er als je 112 belt en ophangt of niet antwoord ?

Weet jij het antwoord?

/2500

word je gescand en gecheckt of je een geintje hebt uitgehaald, of gewoon erg bibbert.

Niets. Maar als je daarmee doorgaat, dan weten ze je te vinden. Letterlijk.

Dan hou je de lijn bezet voor mensen die écht hulp nodig hebben. Met alle gevolgen van dien...

Niet erg veel.Tenzij je wat belangrijke/onbelangrijke details geeft dan kunnen ze jou opsporen via apparaten die ze hebben,Meestal doen ze niks. Toegevoegd na 1 minuut: ze nemen nu ook meer maatregelingen. Je hebt vast wel afgelopen paar maanden reclames gezien over misbruik maken van 112. Toegevoegd na 4 dagen: zie hier ( http://nieuws.nl.msn.com/algemeen/article.aspx?cp-documentid=152734063 ) Dit is ongelovelijk

Dan bellen ze je terug om te vragen of je hulp nodig hebt. Mochten ze geen contact krijgen sturen ze zonodig agenten langs je adres, als ze je adres weten te achterhalen. Mijn zus werkt daar en heeft me verteld dat ze verplicht zijn terug te bellen in zulke situaties zoals jij dit beschrijft.

Bronnen:
Van horen zeggen.

dat kan een menseleven kosten! Dus niet doen!

By mijn telefoon stond het net als het nr van de klantenservice al voorgeprogmeert en dat ging n keer fout,ksnel opgehangen voordat er werd opgenomen. Maar n paar min later werd ik al gebeld. Heb dat nr direct gewist,want als er iets gebeurt weet ik wel wat het nr is.

Bronnen:
Eigen ervaring

Dan gebeurt er niks. Als je wel doorgaat, dan wordtje opgepakt. I.v.m misbruik..

Je kunt 112 ook bellen met een mobiel zonder simkaart erin, of beltegoed erop. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel met volle baterij. In dat geval kunnen ze je niet traceren. Maar doe het niet jij houd een lijn bezet, die meschien echt nodig is. Toegevoegd na 2 minuten: doe het niet in het geval het niet echt nodig is, maar als het wel nodig is, kun je zelfs met een mobiel zonder simkaart of beltegoed 112 bellen.

Niets. ik heb het wel is perongeluk gedaan. Nooit iets van terug gehoord.

ze zien altijd je telf no dus ze weten je te vinden

Ik denk dat zij dan denken dat jij een grapje uithaalt.

Dan krijg je een flinke boete en terecht.

Zelfs als je de telefoon niet hebt geregistreerd bij de provider, kunnen ze je vinden. Je imei-nummer is (in beginsel) uniek en als zich dat 80 % van de tijd bevindt in de Dorpstraat 5 Harmelen, kunnen ze daaruit de conclusie trekken dat de eigenaar van het toestel zich daar ook bevindt. Dan zouden ze naar dat adres kunnen bellen of een agent langssturen. Wat wel zou kunnen, is dat je je imei-nummer verandert voordat je belt, wat vieze woorden roept of een bommelding doet bij het huis van je gehate leraar en dan het imei-nummer verandert.

Kijk je weleens tv? Momenteel weten ze je meteen te vinden. Als je het de 1e keer doet zal je een berisping krijgen. Doe je het vaker wordt je zeker gestraft! Het is ook niet meer dan normaal. Jou misoproep kan iemand anders zijn leven kosten. Denk dus na voor je zoiets gaat doen!

ze vinden je tegenwoordig altijd als je dat doet en je krijgt er dan ook een zware boete voor, wat dat zijn namelijk geen geintjes meer, want ze moeten er altijd werk van maken, en komen helaas vaak voor niks............

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100