Hoe kan je nep geld maken (spreekbeurt) ?

Ik hou binnenkort een spreekbeurt over vals geld. Nu wil ik hierin uitleggen hoe dit in zen werking precies gaat en welke manieren er worden gebruikt voor het maken van vals geld (van de simpelste tot professionele manieren). Weet iemand waar ik hier informatie voor kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Afhankelijk van wat u wilt doen, moet je verschillende materialen bij het maken van afdrukbare vals geld. Hier zijn enkele ideeën: Bouw papier. Het is raadzaam dat u wit gebruikt om licht gekleurd papier materiaal dat is hard genoeg, zodat de inkt die u gebruikt niet zal uitwissen aan de onderkant, omdat u wilt tekenen aan die kant als echt geld. U kunt gebruik maken van andere soorten papier zo goed, dus zolang het sterk genoeg is voor de hoeveelheid vals geld je maakt. Bij het maken van vals geld, de meeste makers gebruik maken van een speciaal soort papier die u kunt kopen in een kantoorboekhandel. Fake facturen vereisen een beetje van kracht, zodat ze niet kapot gaat in de was, dus voor nep geld te geven als echt geld, vervalsers maken gebruik van deze speciaal papier om het geld "voelen" echt. Marker of pen. Voor uw vals geld, kunt u daadwerkelijk gebruik maken van een pen van elk type of kleur. Kinderen zouden de meeste waarschijnlijk graag de facturen te zijn kleurrijk, met ontwerpen van cartoons of misschien een ander ontwerp dat u en uw kinderen of vrienden zijn het erover eens. U kunt ook cartoon stickers of foto's voor de verschillende denominaties als je wilt. Voor echt geld, rekeningen hoger dan vijf dollar hebben speciale inkt die van kleur verandert, dus het is erg moeilijk te imiteren deze shimmer inkt. Scanner. Je kunt nep geld maken met behulp van de scanner en het afdrukken van de facturen op basis van de grootte en de hoeveelheid die je wilt. En met moderne software, kunt u verder kunt aanpassen uw ontwerp. Vervalsers gebruik maken van de beste soorten van de scanner dat de huidige technologie maakt het mogelijk, zodat ze zich kunnen voortplanten de volledige details van de facturen die ze proberen te kopiëren. Echter, papieren facturen zijn bedrukt dus geen commerciële drukkers kan eigenlijk af te drukken in de kleinste details te vinden op de notitie. Om detectie te voorkomen, de meeste vervalsers dat het lijkt alsof hun geld is een beetje gebruikt, dus het is oud en kan ontsnappen onverwijld kennis.

Bronnen:
http://e2a.obolen.com/afdrukbare-vals-geld...

Eerst moet je jezelf afvragen wat briefgeld uniek maakt ten opzichte van gewone papier. Oftewel: Waaraan kan je nep en echt geld onderscheiden? Dat zijn de volgende vier punten: 1. Het watermerk laat een afbeelding en de waarde van het biljet in cijfers zien. Als u een eurobiljet tegen het licht houdt, wordt het watermerk zichtbaar. 2. In het papier van elk eurobiljet zit een donkere verticale draad. Als u een eurobiljet tegen het licht houdt ziet u de draad. De draad bevindt zich links op de voorkant van het bankbiljet. In de draad ziet u het woord euro en de waarde van het biljet in cijfers. 3. Als u het bankbiljet schuin houdt, ziet u een glanzende hologrambaan rechts aan de voorkant. Hierin staat het eurosymbool en de waarde van het biljet. 4. Beweeg het bankbiljet in het licht heen en weer. U ziet op de achterkant een glanzende regenboogachtige baan die van kleur verandert. Het eurosymbool en de waarde van het biljet zijn dan zichtbaar. Als je (zo goed als mogelijk) deze vier punten kan proberen na te maken, ben je al een heel eind. Zo kan je het watermerk maken met kaarsvet, citroenzuur of in een mal als het papier nog nat is. Het donkere verticale draad doordat het briefje uit twee dunne velletjes bestaat. Het papier is ook gemaakt van speciale katoen (daarom voelt hij zacht aan). Zo zijn er tig methoden om deze herkenningseigenschappen proberen na te maken. Je komt al best ver met een professionele printer (ziehier: http://tweakers.net/nieuws/28152/xerox-hologramprinten-bijna-geen-fantasie-meer.html ) maar doordat je bij printen alles pas achteraf opdrukt, is het herkenbaar dat het OP het papier is gedrukt en niet IN het papier (zoals de lint). Bronnen: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/euro-biljetten-en-munten/vraag-en-antwoord/hoe-herken-ik-valse-eurobiljetten-en-valse-euromunten.html http://nl.wikipedia.org/wiki/Veiligheidspapier http://www.goeievraag.nl/vraag/overig/watermerk-papier-aanbrengen-hoeft-gedetailleerd.158584 http://nl.wikipedia.org/wiki/Watermerk

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/eu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100