wat moet ik doen als ik mijn vrijwillige opname wil sluiten en ik wordt tegen gehouden?

hallo ik zit al 10 jaar op een leefgroep en ik ben er klaar mee ik ben nu 16 jaar en ik zit vrijwillig en ik zag op http://www.amc.nl/web/Zorg/Patient/Patienteninformatie/Vrijwillige-opname-Wat-is-het-en-wat-zijn-uw-rechten-als-patient.htm
dat ik het mag beëindigen als ik 16 ben en vrijwillig zit en dat wil ik heel graag alleen mijn ouders willen dat niet die willen mij op een groep hebben terwijl ik het er niet mee eens ben ik heb moeite met mijn boosheid en dat heb ik onder controle zien te krijgen ik wordt bijna niet meer boos en dat was de reden dat ik een opname moest hebben ik heb mcdd een Psych stoornis en ik heb er mee leren omgaan 10 jaar lang.
ik zou zo graag weg willen en naar huis maar mijn ouders denken dat ik dan weer boos wordt ect.. dat denken ze nog van vroeger toen ik 6 was ze en ze hebben moeite om mij te zien als nu en hun zien mij zoals vroeger.. wat moet ik doen als ik nu weg wil? en ik mag niet.;.

alvast bedankt!

Toegevoegd na 3 minuten:
mensen die ik goed ken behalve mijn ouders zeggen dat ik thuis kan wonen. het is voor mij heel moeilijk ik wil het zo graag maar ik wordt tegen gehouden van de instelling pluryn en van mijn ouders

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De mensen die de leefgroep begeleiden zullen zich toch ook een oordeel over "jouw gedrag nu" gevormd hebben. Als dat inderdaad zo verbeterd is, kan de begeleider misschien samen met jou je ouders overtuigen van jouw verbeteringen en de mogelijkheid om gewoon, op een gezonde manier, thuis te wonen. Ik wens je alle succes. Dat heb je na 10 jaar wel verdiend!

wat wil je bereiken met weer bij je ouders gaan wonen als je ouders denken dat het niet kan, dan gaat het ook niet lukken, en zullen ze er ook hun best niet voor doen om het te laten lukken ,ze houden wel van je maar geef het nog een tijdje de ruimte om naar normaliteit te groeien .