Wanneer mag je als werknemer wel ´blaffen´ tegen de baas ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou zeggen nooit. Want als werknemer trek je toch aan het kortste eind. Probeer een geschil op een menselijke manier op te lossen en niet door naar mekaar te blaffen. Dit lost niets op ! Alleen bijkomende stress. Als de baas blaft tegen jou, kan je altijd zeggen op een vriendelijke manier dat je geen hond bent en dat je zijn onvrede graag op een menselijke manier wil houden en bespreken. Succes.

Altijd,als je in je recht staat!laat je niet misbruiken,door hun machts positie!ze kunnen je heus niet zomaar ontslaan!sucses!

Als je zeker weet dat je 100% gelijk hebt. Wat mij betreft ga je gang.!

Wanneer je onterecht beschuldigd wordt. Als je een functioneringsgesprek krijgt en je bent het er helemaal niet mee eens. Je kan blaffen door alleen maar te schelden. Maar je kan ook op een beleefde manier tegen je baas blaffen. Hij mag dan wel de baas zijn maar moet ook af en toe een beetje tegengas kunnen accepteren. Alleen maar ja-knikkers heeft deze tenslotte ook niets aan.

Blaffen tegen je baas heeft geen zin want blaffende honden bijten niet je kan je baas beter overtuigen met goede argumenten op een rustige toon. en vertellen hoe jij het ziet

Als hij aan je vraagt: 'Wat zegt ie dan?'

Als hij je uitmaakt voor hond.

Als jullie zoveel vertrouwen in elkaar hebben dat er buiten een hirarchische band ook een emotionele band is.

Blaffen doe je tegen niemand en dus ook niet je baas. Probeer met een goed gesprek er uit te komen. Is de baas niet netjes? Geef het goede voorbeeld en spreek hem er op aan.

Met een personeelsuitje, als je toch al teveel op hebt..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100