Waarom worden dagen als: moederdag,valentijnsdag, etc...... maar 1 keer per jaar gevierd ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

omdat dat zat is.daarna is er weer plaats voor die andere commerciele feesten: Kert, Sinterklaas, etc. Toegevoegd na 21 seconden: Kert=uiteraard Kerst

omdat dat speciale dagen zijn,. als je het elke week zou vieren dan is het niet speciaal meer. bovendien word het ook wat te duur als je zo vaak een kado moet kopen of te vaak ergens op visite moet Toegevoegd na 5 minuten: maar als jij je moeder of je vriendje op een andere dag wil verassen dan moet je dat zeker doen, dan is het wel extra speciaal omdat ze het niet verwachten.

Omdat je ook maar een keer per jaar je verjaardag viert.

Omdat er al genoeg van die commerciele dagen zijn Toegevoegd na 6 minuten: en het geld groeit niet op mijn rug

Als je tien keer Valentijn viert zouden mensen kunnen gaan denken dat het iets commercieels is, om die reden geven ze de andere dagen andere namen.

Mijn mening is....schaf die dagen af...zorg iedere dag goed voor de medemens en verras ze regelmatig met een extraatje....en niet alleen op een daarvoor gekozen datum... er is trouwens ook vaderdag-opa en oma dag-dierendag-vrijwilligersdag-secretaressedag-gehaktdag-wasdag-pff..allemaal onzin!

Omdat er maar 365 in één jaar zitten. Er moeten namelijk ook dagen overblijven om al die leuke en onnutte dingen,die je met die dagen cadeau geeft te verdienen,de zogenaamde werkdagen.

Omdat ze maar 1 keer per jaar voorkomen..

Omdat het commercieel is geworden en een officiële dag van is gemaakt. In wezen zou het elke dag moederdag kunnen zijn of valentijnsdag.

Ja dat zijn de commerciële verplichte 'geef geschenken feestdagen'. Je bent nog er nog een vergeten: Het feest van het lugubere,'Halloween'! Nee niet aan mij besteed,maar is las vele valentijntjes en moederdagskes in,in een jaar,nee niet op een verplichte dag.

somige personen hebben hun eigen feestdagen. of de normale feestdagen meerdere keren per jaar.

die ene dag wordt iets/iemand even speciaal in het zonnetje gezet, in principe niks mis mee. het is maar net welke eventuele andere of diepere betekenis je er zelf aangeeft. de commercie probeert er met of zonder succes wel een voordeel uit te halen. ook hier bepalen wij weer zelf of we er iets mee doen of niet. en moederdag bijvoorbeeld, is het voor mij elke dag.

omdat het waardevole dagen zijn. Moeer dag is een speciale dag gemaakt voor meoders en vader dag ook valentijsndag kerst passen. Het is special gemaakt omdat het iets bizonders is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100