Wat besteden mensen gemiddeld aan een verjaardagscadeau voor hun partner?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ga uit van 25-50€ gemiddeld, denk aan parfum o.i.d omdat mensen meestal dit soort dingen kopen (uit eigen ervaring) en mensen om me heen, maar kan ook wel is meer zijn.

Aangezien dit niet echt onderzocht is, is er ook geen eenduidig antwoord mogelijk. Bedoel je met "gemiddeld" ook de mensen daarbij betrokken die elkaar een auto kado doen? Of blinkende diamanten en juwelen, zoals die te zien waren op de Masters of LXRY beurs (voorheen miljonairsfair). Of gaat ' het gemiddelde ' over de mens met een modaal inkomen? Of juist daaronder? Hier wat tips voor een cadeau voor de kleine beurs: http://financieel.infonu.nl/geld/46880-een-cadeau-voor-de-kleine-beurs.html Wat is een normaal bedrag om te besteden? Voor kinderen onderling is het gebruikelijk om niet meer dan 10 euro uit te geven. Voor volwassenen onderling ligt de gemiddelde prijs toch al bij een fatsoenlijk bos bloemen, dus ongeveer 15 tot 20 euro. Wat mensen aan hun partner geven is dus van zoveel factoren afhankelijk dat dat niet te zeggen is. Duurzaam of juist gericht op alle nieuwe gadgets? Zelfstandig of juist met de meute mee willen doen?

Maar het meest ideale persoonlijke geschenk is toch altijd nog een fotokalender. Met je foto's en teksten ben je het hele jaar bij hem (of haar):

Bronnen:
http://printing-1.nl/Kalender/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100