een vraagje ? bestaat wel zo iets. bijvoorbeeld een site of een organisatie waar ik met mijn algmeen vragen terecht kan komen?gewoon vragen over alles

Weet jij het antwoord?

/2500

Jawel, daar ben je nu. www.goeievraag.nl :)

Ja, dat bestaat, JE ouders, daar kun je met al je vragen terecht, ouders zijn mensen die het beste voor hun kinderen willen, willen dat ze gezond zijn en blijven, willen dat ze goed terecht komen, dat ze onderwijs volgen, dat ze op eigen benen kunnen staan en nog veel meer, buiten dat ze alles zullen doen om je te helpen, zijn het ook prima ervaringdeskundigen. Een betere organisatie bestaat er niet voor een kind. En nog een voordeel, je kunt ze vertrouwen en zullen geen vraag gek of raar vinden en zelfs kostenloos, blij zijn dat je je vraag aan hun stelt.

Weet niet hoe oud je bent, maar tot je 18e kun je bij de Kindertelefoon terecht. Hier mag je werkelijk alle vragen stellen.

Ja er bestaat en site www.gratisadviseurs.nl Je kan er met al je vragen terecht. Toegevoegd na 3 minuten: Site zoeken en dan op home klikken daar staan alle rubrieken gerangschikt .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100