Hulpvraag/aanbod voor hulp. Wie weet een site waarin je mensen om hulp kunt vragen of hulp kunt aanbieden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://clubvan100.rvu.nl/ http://www.eo.nl/nederlandhelpt Toegevoegd na 1 minuut: De eerste site is er echt eentje waar je zowel een vraag kunt stellen als hulp kunt aanbieden.

Hier deze site http://www.angelaprodeo.org/hulp_vraag_aanbod.html

op hyves heb je hyves site`s die wens en vervul: http://wensenvervullen.hyves.nl/ http://wensregioamersfoort.hyves.nl/ http://wensenboom.hyves.nl/ de bedoeling van deze website`s zijn om dus hulp te vinden .Als jij dus hulp nodig hebt bij verhuizen bv krijg je dus gratis hulp,kan jij weer iemand helpen met het huishouden dan kan jij dus weer een ander helpen. Al met al leuke site`s om elkaar te helpen!!! suc 6

Bronnen:
hyves

De club van 100, dat ook een tv-programma is geweest. Werkt geweldig! Je kunt een oproep plaatsen en mensen reageren daar dan op. Alles gratis.

Bronnen:
http://clubvan100.rvu.nl/

Probeer marktplaats.nl

ik weet niet wat voor hulp je bedoelt,maar betreft het hulp bij klussen in huis...tuin...enz..dan heb je de website Werkspot... Daar kun je je klus neerzetten en mensen die willen helpen reageren hierop. Met prijsopgave dan kun je vergelijken... Ook kun je zelf hulp aanbieden door te reageren op een klusje.

Bronnen:
www.werkspot.nl

www.goeievraag.nl En je deed het al voordat je het wist...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100