Heeft de klaagmuur zin?

is het een idee om dat in nederland ook in te voeren?
omdat ook hier veel klachten voorkomen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

neen, omdat de meeste mensen thuis zelf al een muur hebben.

Tuurlijk heeft die zin, anders valt er niks meer te klagen!

Sinds maandag is er in Nederland De Nationale Klaag Telefoon gelanceerd,wel moet je hier dan 80 cent per minuut voor betalen,daar valt dus al over te klagen haha nou doe maar bij nader inzien dan toch maar een klaag muur,lekker cheap..

Dit is er al.... Welliswaar online, maar toch :-) De eerste link is meer voor volwassenen, de tweede voor de kids. Toegevoegd na 2 minuten: En uiteraard heeft het zin, mensen raken zo 'verlost' van stress en emotie die er normaliter niet horen. Het bevrijd enigszins.

Bronnen:
http://www.kindertelefoon.nl/klaagmuur
http://www.klaagmuur.nl/

Totaal geen zin. Klagen kun je overal. Zo'n muur kan er ook niks aan doen.

In de zin van de Klaagmuur te Jeruzalem: nee. In de betekenis van ordinaire klachten over producten, instellingen en bedrijven: er zijn al genoeg klachtenbureaus. En tegen muren kan je dan geregeld oplopen!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Westmuur

De klaagmuur in Jeruzalem heeft een hele andere betekenis dan 'tegen een muur aan te gaan klagen'. Deze muur is een overblijfsel van de westelijke muur van de tempel die door de joden lang voor de geboorte van Christus is herbouwd en door de Romeinen in het jaar 70 is vernietigd. In de eerste plaats bidden de joden daar, omdat dit een tastbare herinnering is aan hun geloof. Waarover wordt in Nederland geklaagd? Hebben we wat te klagen? We leven toch in een overvloed van eten, drinken en materie? Laten we leren om tevreden te zijn. Misschien zijn we wel ontevreden omdat we zoveel hebben.

In hun traditie is er geen sprake van zin, het MOET... Waar moet je dan anders zijn als je wilt dat je gebed ECHT verhoord wordt...

Natuurlijk, zo kun je letterlijk en figuurlijk tegen de muur praten:)

Natuurlijk is het goed. Anders zijn mensen misschien de hele tijd te zeuren tegen elkaar. Als ze naar een klaagmuur gaan gaan ze misschien minder klagen.

Ha, die PrutsEinstein; Nee, want je zou er voor het gros van de Nederlanders het favoriete gespreksonderwerp na het weer onmogelijk mee maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100