Hoe maak je een goede weekplanning?

wat moet er allemaal in komen en hoe maak ik dit het mooist in een worddocument??

Toegevoegd na 3 uur:
het gaat niet om huiswerk oid, maar echt over álles wat ik moet doen op een dag. het gaat om reistijden in plannen, vrije tijd in plannen, werk in plannen, etc

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt wel héél erg af van wat je allemaal wilt plannen in die week. In elk geval maak je tijdvakken, een opsomming van de dingen die per dag moeten gebeuren en de tijdsduur, en vergeet vooral niet lege plekken of pauzes in te gelasten ! Overigens kun je misschien beter een exel-sheetje maken, maar een tabel in Word wil ook prima, afhankelijk van hoeveel dingen je in hoeveel dagen wilt plannen met de pagina horizontaal of vertikaal. Wil je een blanco weekplanner, kijk dan eens hoe verschillende agenda's zijn ingedeeld. Misschie kom je zo nog op een goed idee. Ook even googele op weekplanner levert leuke voorbeelden EN kant en klare weekplanners op.

Bronnen:
http://images.google.nl/images?hl=nl&clien...

Word is geen ideale software om een weekplanner in te maken. Het kan wel, nogal primitief, hier is een sjabloon:

Bronnen:
http://office.microsoft.com/nl-nl/template...

Wat ik tijdens mijn studie altijd deed was het volgende. Ik maakte in words een tabel, met de taak, de deadline en een vakje waarin ik kon aangeven of het prioriteit had. Dan met kleurtjes aangeven welk vak het betrof en of het een harde of verschuifbare deadline was. Uiteraard ervoor zorgen dat de dingen met hoge prioriteit het eerste af waren. Wat je erin moet zetten weet je natuurlijk zelf het beste. Eventueel zou je een grote taak kunnen onderverdelen in deeltaken en deze apart op de planning zetten. Overigens kun je ook een datumsjabloon invoegen, die iedere dag de actuele datum aangeeft, zodat je altijd in een oogopslag ziet hoe lang je nog de tijd hebt voor iets.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100