hoe laat wordt de normale post bezorgt?

Toegevoegd na 49 seconden:
dus niet de pakketen ik woon in zuid holland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan als postbode alleen de regels geven TOT hoe laat. Wij moeten om 17:00 klaar zijn maar ja, stoppen gaat natuurlijk niet dus op een echt drukke dag of bij slecht weer kan het later zijn. Er zijn verder ochtend- en middagwijken. Je komt er snel genoeg achter wat jouw wijk is als je vaak thuis bent maar ook hier wordt wel in gewisseld. Een middagwijk zal niet snel een ochtendwijk kunnen worden maar vaak kan er door ziekte wel geschoven worden met een ochtendwijk naar de middag. Toegevoegd na 1 minuut: Ohja: de concurrenten van PostNL mogen al om 8 uur beginnen tot 's avonds ergens dus die post kan eerder en later komen. Ochtendwijken staan hier vaak rond 10 uur klaar maar op rustige dagen (woensdag en vrijdag) soms ook wel eerder. Op maandag wordt alleen 's middags bezorgd maar dan eigenlijk alleen de postzegelpost (geen drukwerk/port betaald).

nou als je bijvoorbeeld als je iets op maandag verstuurd komt het meestal zaterdag bij diegene die je wou sturen dus ongeveer 1 week .

Ligt er aan waar je woont an het. Beging van de route of aan het eind maar eigenlijk moet het voor 5 uur maar soms is het later als het druk is of met slecht weer