Wat kan ik doen tegen slaande buurkinderen?

Mijn zoontjes van 5 en 6 worden sinds een aantal weken door kinderen uit een gezin dat 4 deuren verder woont getreiterd en geslagen. Dit gezin heeft 6 kinderen die de hele dag op straat hangen en de boel een beetje slopen enzo. Leeftijd tussen de 6 en 14 jaar..
Het slaan komt steeds vaker voor, de laatste tijd dagelijks, ik ben bij de ouders aan de deur geweest, zij verstaan geen nederlands (of doen of ze niks verstaan). Vandaag werd mijn jongste zoontje met een stok geslagen en kwam hevig bloedend aan de wenkbrauw thuis, ik heb de neiging om de kinderen een paar klappen te gaan verkopen maar dan ben ik strafbaar..
Heeft iemand ervaring hoe ik dit het beste aan kan pakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt al geprobeert met ze te praten, en ze verstaan (plots) zogenaamt geen nederlands meer of er viel domweg niet mee te praten. Dan zou ik gewoon naar de politie gaan en aangifte doen van mishandeling en of vernieling. Stel tevens ( indien van toepassing ) de woningbouw op de hoogte. Beiden kunnen eventueel ook bemiddelend optreden. Waarom de woningbouw? Deze kunnen indien er veelvuldig klachten komen een brief sturen met een eventuele waarschuwing en als het escaleert, eventueel een huis uitzettingsprocedure opstarten. Hoe meer er op papier komt hoe beter. Hoe staat de rest van de buurt er tegenover? Ervaren zij hetzelfde, dan laat hun ook een melding doen. Hoe meer hoe beter. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100