Houdt postNL bij, bij welke buren het pakket bezorgd wordt?

Heb een pakketje besteld, wat vandaag aan zou komen. Nu was ik niet thuis en vond ik een briefje in de bus dat het bij de buren bezorgd is. Aangezien ik zo'n 30 buren heb, de twee aan weerszijden het pakket niet hebben, en er geen huisnummer is ingevuld op het briefje, vraag ik me af: Houdt postNL bij, bij welke buren het pakket bezorgd wordt? Of mag ik alle 30 medebewoners af gaan lopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

het moet bij de ''vaste'' buren zijn bezorgd. als dat niet is moet het op het papiertje staan. echt ongepast gedaan van post NL. ik zal nog wel de achterburen, overburen proberen. zij ook niets ontvangen? morgen post NL bellen. en ik dacht dat dat ook nog 0.70 euro per minuut kosten. dus..

Gebruikelijk is dat de postbezorger op het briefje meldt op welk nr jouw pakketje is bezorgd.

Ze moeten het huisnummer erop zetten. Zo niet (zoals in jouw geval): Gelijk bellen met postnl. Die bezorger wordt dan op het matje geroepen en zal moeten zorgen dat jouw pakketje alsnog bij jouw terecht komt.

PostNL had het er inderdaad op moeten zetten maar dikke kans dat de buren het vanavond wel even bij je langs brengen. Het kan bij de directe buren, bij de buren ernaast en bij de overburen worden gebracht. Achterburen is niet logisch (hele andere straat). Toegevoegd na 1 minuut: Als het nu weer eens gebeurt kun je van tevoren aan buren vragen of ze thuis zijn en een briefje ophangen met de tekst: Als ik niet aanwezig, pakketje bezorgen bij nummer ...... Let op: hang niet een briefje op met de tekst: Ik ben er niet, pakketje bezorgen bij .... want dat is teveel informatie voor potentiële dieven ;)

Ik zou een mailtje sturen/ bellen naar post NL en vragen mij welk nummer hij is afgeleverd. Daarom de afkorting post NL (post nog langzamer)

Normaal gesproken horen ze het huisnummer op het briefje te zetten waar het pakketje naartoe is. Er is laatst een progamma geweest over PostNL. Dat er veel ZZP ers werken voor PostNL. Verplicht een witte bus aanschaffen en als de zzpers het pakketje niet bezorgen kunnen.Moeten ze dat vaak naar het postkantoor brengen , en als dat eenmaal is krijgen ze geen geld voor dat pakketje. Dus kosten wat het kosten willen ze dat pakketje kwijt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100