De goudengids nog nodig of niet?

Vandaag weer de goudengids in de bus,geld verspilling vind ik.Oplossing zou zijn dat je kunt aangeven of je hem wilt, ja of nee. Ligt dat aan mij, of is er nog steeds veel vraag naar ondanks het internet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou zeggen, kijk eens op onderstaande link... Toegevoegd na 11 minuten: En ja, het is verspilling. Ik gebruik hem zelf al jaren niet meer. Als ik een telefoonnummer zoek, gebruik ik internet. Veel sneller en daarmee kan je heel wat meer nummers vinden dan alleen die in jouw streek. Leuk zijn trouwens de statistieken op onderstaande site: Het produceren van 7 miljoen Telefoongidsen en 7.5 miljoen Gouden gidsen kost in totaal: 6688 ton papier 136425 bomen 6688 ton CO2-uitstoot wat door 6688 bomen gecompenseerd zou moeten worden

Bronnen:
http://www.stopdetelefoongids.nl/meedoen/

De laatste keer dat ik een gouden gids van dode boom heb gebruikt, was dat om samen met een telefoonboek van dode boom een tiendehands bankje te stutten dat door zijn voorpootjes was gezakt. Er zullen best mensen zijn die hem nog willen krijgen, maar om bij ieder huis zo'n ding door de bus te duwen is ontstellende verspilling, schieten op een mug met hagel. Het lijkt me helemaal geen gek idee om hem voortaan te verspreiden op aanvraag.

Ja de gouden gids is nog nodig. Ondanks dat het veel geld etc kost vind ik het ideaal als de stroom uitvalt in mijn huis en ik toch een monteur kan bereiken. Ik heb namelijk nog geen internet via mijn mobiel, dat vind ik onzin. Misschien kunnen ze een kleinere uitgave maken van de G.G, want ik vind het hele boek niet echt nodig voor de gehele regio, maar ben er toch blij mee. En mijn moeder, tantes, ooms en andere oudere familieleden en kennissen zijn er ook nog steeds blij mee.

Ja tuurlijk is het nodig!! Waar maak ik anders mijn sinterklaas surprises van!

Bronnen:
http://www.kidsplanet.nl/planet/show/id=19...

Zeker issie nodig! Ik moet toch ergens mijn verzendingen mee inpakken? ;) Maar serieus.. nee ik vind het zonde. Ik denk dat het een goed idee is dat je kunt aangeven of je wel of niet de goudengids wil! Ik hoef 'm niet te ontvangen hoor! Ik kijk wel op internet als ik wat nodig heb.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100