Wat doen mensen met antwoorden op vragen die ze gesteld hebben, maar die ze eigenlijk helemaal niet willen weten ?

Of die ze eigenlijk misschien best wel weten, maar toch blijven stellen ? Ze komen regelmatig langs : hoe kan ik afvallen zonder minder te eten (met altijd dezelfde bekende antwoorden), hoe word ik rijk zonder inspanning (met altijd dezelfde tips om hard te werken), affijn, je herkent ze wel als ze langskomen. Vaak is het de categorie 'hoe los ik problemen op zonder er aan te hoeven werken'.

Waarom blijven mensen (ook buiten GV) die vragen stellen ? Blijven ze hopen op een wondermiddel of zoeken ze een schop onder de kont (die ze hier kunnen krijgen overigens) ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat je al zegt naast zich neerleggen. Maar niets met een antwoord op je vraag doen is ook iets doen Eigenlijk willen veel mensen er geen moeite voor doen om problemen op te lossen. Dus een dergelijke vraag wordt misschien wel gesteld in de hoop dat iemand zal zeggen : Gaat vanzelf over of hoef je je niet voor in te spannen.

Wat mensen altijd doen met adviezen die ze niet wilen horen. Buitensluiten.

Ik denk dat het ook vaak om gewoon om de punten gaat?

Heel simpel, deze mensen zijn van ervan overtuigd dat op deze vraag een antwoord is. En ze zeggen weleens domme vragen bestaan niet. Maar daar sluit ik me niet bij aan...

Misschien,omdat als ze de vraag sluiten, 3 punten krijgen!Waarbij ze gemakshalve vergeten dat hem stellen 3 minpunten oplevert. Ik heb overigens ook wel een een vraag gesteld,die al eerder voorbij was gekomen.

puur om te kijken of de goude tip er ondertussen al bij zit. en wat betreft op gv, ik denk dat ze gewoon iets vragen om iets te vragen, puur omdat ze niets beters weten maar wel willen deelnemen. ik ken maar 1 gebruiker op gv die zelf nog nooit een vraag heeft gesteld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100