Wat zou een zeer negatief gevoel bij een persoon kunnen betekenen?

Een aantal dagen geleden kwam er een man bij ons thuis eten, een vriend van mijn moeder. Ik had hem daarvoor nog nooit gezien maar zodra ik hem zag werd ik overspoeld door een zeer negatief gevoel en voelde ik mij zeer opgefokt en angstig. Het ging zo ver dat ik de hele tijd een instinctief gevoel had dat ik niet moest gaan slapen als hij er was, ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Toen hij 's avonds weg was heb ik het er even met mijn moeder over gehad en die wist ook niet waar het om ging. Ik heb hem daarna niet meer gezien maar zodra iemand het weer over hem heef komt het angstige beklemmende gevoel weer terug. Heeft iemand hier ervaring mee of een idee wat dit zou kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Soms roepen mensen een negatief gevoel bij je op. Dit komt door je intuitieve waarschuwingssysteem. Door een bepaalde houding, geur of misschien een stem gaan er automatisch bellen rinkelen. Dit kan komen door iemand uit je verleden waar je iets negatiefs me hebt gehad. Wanneer je dan iemand ontmoet die dezelfde kenmerken heeft als diegene dan roept dat automatisch negatieve associaties bij je op. Vaak blijkt je intuitie het ook bij het rechte eind te hebben. Maar net zo vaak ga je iemand onterecht al veroordelen.

Zou een déjà vu belevenis kunnen zijn,maar eerdere gelijkaardige belevenissen van vroeger.

Dat is nou "intuïtie" Dit is iets wat we uit de oertijd hebben overgehouden, en heel vaak is je intuïtie het juiste gevoel bij iets of iemand. Dus in dit geval zou ik zeker uitkijken bij deze man!

Het zou kunnen zijn, dat deze persoon je onbewust herinnert aan iemand, die op 1 of andere manier op hem lijkt uit je verleden. En waar je dus een vervelend gevoel aan hebt overgehouden. Je zou het ook intuïtie kunnen noemen (of beide): ikzelf noem het mijn "voelsprietjes"en ga daar 100% vanuit. En dat betekent voor mij: opletten bij die persoon!