Is dit wel mogelijk?

Ik heb ooit een film gezien over een meisje ze is 16 en ze woont in een villa met bowlingbaan en een mini bios en een biga zwembad en sauna.Haar vader heeft een eigen autobedrijf dat succes vol is maar alsnog haar moeder is psygiater voor tieners dan ben je toch niet in staat om zo een huis te hebben het is best ongeloofwaardig ook al is het maar een film kan dit mogelijk zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat dat betreft kan alles, zo ken ik ook iemand die helemaal binnen is door een bedrijf in tuinaarde.

als die vader 1 van de beste autoverkoper is dat er bestaat of als hij supergoed is is er een heel klein beetje kans. maar dat is maar een film en dat is niet echt.

Psychologie wordt steeds belangrijker, vooral voor jongeren stond laatst nog in de krant. Het zou dus best kunnen.

Je kunt heel rijk worden met het verkopen van auto's. En een psychiater is een goed betaald specialisme. Die tieners betalen toch niet zelf de rekening?

Daarnaast kan je ook geld op andere manieren krijgen. Wat dacht je bv van een erfenis oid. Maar goed, het is en blijft ook wel een film natuurlijk. Daar kan alles..

Ik denk wel, dat het kan, en in America zeker. Als ik rijk was en een vervelende puber van 16 had, zou ik ook een appartement voor kopen. Moet wel even vermelden, niet met alles erop en eraan, maar meer als leerobject. Dus basisdingen. Ach weetje, dat zwembad gaat ook vervelen als je lang genoeg naar gekeken heb.

Tuurlijk is dat mogelijk, hier in nederland niet nee, met die dure huizen en hoge belasting maar in andere landen wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100