komt er oorlog?

Alle verhalen over Libië, aanslagen, ellende...Zoveel mensen die zeggen dat de wereld in brand staat... hoe ver zijn we verwijderd van een oorlog? Ik bedoel, er is natuurlijk al in vele landen oorlog, maar zal het ook deze kant op komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Jezzy; Die oorlog is er allang al, maar neemt niet meer de vormen aan die wij vanuit onze luie stoel verwachten. Lees '1984' maar eens: Orwell was echt helderziend....

Daar hoef je echt niet bang voor te zijn. In deze contreien is en komt geen oorlog om de eenvoudige reden, dat er geen aanleiding is. In onze omgeving gaat het goed en hier zijn geen leiders aan de macht, die nog meer land willen hebben zoals meer dan een halve eeuw geleden wel het geval was. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten is het nu hommeles, maar dat heeft in de westerse wereld geen invloed, behalve dat men zich er nu mee bemoeit om de gemoederen daar te bedaren en de diverse volken te helpen met het invoeren van de democratie in hun land en de dictatoriale leiders te verdrijven.