Soms zie je mensen toeteren als ze in een file staan... Waarom??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die mensen zijn kortzichtig, ze zien alleen maar wat er pal voor hun neus zit. Door te toeteren hopen ze sneller vooruit te komen. Want met dat gaspedaal zal het voorlopig niet lukken. Net kleine kinderen die denken dat ze door heel hard te gaan jengelen hun zin zullen krijgen.

om hun frustratie te uiten! maar het het gaat de file echt niet oplossen ;)

Omdat ze denken dat degene voor hen niet snel genoeg verder rijdt.

Pure frustratie, vaak zijn dit mensen in tijdnood die van mening zijn dat anderen niet goed rijden, en ze denken zo er langs te kunnen komen.

Per ongeluk...in slaap gevallen en het hoofd...op de claxon!!

Nou soms gewoon om dat ze geen zin hebben in file maar ook soms als iemand bijvoorbeeld naar rechts gaat maar dan ziet die gene het niet en dan kunnen ze ook toeteren

Kleine correctie, dat zie je niet maar dat hoor je. Het is een lawaai maken om niets maar ik denk dat het uit verveling en ergenis gedaan wordt. Je hebt ook van die gasten die uit verveling in hun neus gaan pulken, ik weet niet wat erger is ;)"

Geen geduld

Er zijn nou eenmaal mensen die denken dat ze alles in het verkeer kunnen oplossen met hun toeter.

Dit zijn mensen, die totaal niet in balans zijn, en hierdoor ook niet het moment, en de situatie kunnen accepteren waar ze in zitten, ook al wéten ze, dat ze er op dat moment écht niets aan zouden kunnen veranderen, hoe hard ze ook toeteren, schelden of vloeken. Als de mensen zich bewuster zouden zijn van hun emoties en daaruit voortkomend gedrag, konden ze zichzelf beter in de hand houden, rustig blijven, en het moment accepteren. Frustratie lijdt overigens enkel tot nog meer frustratie, het is totaal onzinnig en nutteloos en is ook nog eens slecht voor het welzijn.

Stress! Opzij opzij opzij...we hebben zo'n verschrikkelijke haast... http://www.youtube.com/watch?v=0FiuDrfu2D8

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100