Aan welke specifieke uiterlijke kenmerken ben jij voor een ander direct te herkennen?

Sommige mensen herken je al op een afstand, aan hun haar, manier van lopen, specifieke kledingstijl. Jij ook? En zo ja, hoe of waaraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hoi, goedemiddag; ja ik denk het wel; ik loop met grote stappen. maar ja ik ben 192. mijn kleren zijn elke dag anders {net hoe ik me die dag voel} maar altijd veel kleuren van de regenboog. mijn hoed ook. ik draag dan/wel klompen, sloffen of western syle laarzen ook in voorgaande kleuren. ik loop rechtop en laat zien dat ik me goed voel , glimlach op de mond. m.vr.gr. .......... dirk ...........

Ik loop vreemd, heb grijs haar, heb een bril en draag altijd een spijkerjackie. Goeie kans dat ze mij er op afstand zo uitpikken

Mijn rechterschouder hangt zichtbaar lager dan mijn linker en men zegt altijd dat ik nog altijd lijk op vroeger.. dus zeer herkenbaar ben!

Ik ben te herkennen aan mijn houding en de manier waarop ik loop. Overigens vindt iedereen in mijn omgeving dat ik daarmee precies op mijn vader lijk. Gelukkig heeft hij zoveel grijs haar (en ik bijna niet) dat ze gelijk weten met wie ze te doen hebben.

Uiteraard vanwege het feit dat ik een stoeltje zit. Daarnaast draag ik over het algemeen zwarte/grijze kleding, ga nooit van huis zonder een horloge en aftershave.

Ik denk dat ze mij er wel uitpikken ja, aan mijn manier van lopen, en aan mijn haar kun je wel zien dat ik het ben.

Ik denk dat goede bekende mij er wel uitpikke. Maar denk verder dat ik gewoon op ga in de mensenmassa...

Ik loop veel sneller dan een gemiddeld persoon.

Meestal herkennen mensen mij snel: klein, tenger, halflang bruin haar, altijd een lange broek aan, maar mijn belangrijkste kenmerk is dat ik mijn hooft scheef houd (alsof ik aandachtig luister). Het was een toer voor de fotograaf om de pasfoto voor mijn i.d.kaart goed te krijgen, mopperend deed hij dat met de computer :-) omdat ik het zelf niet voor elkaar kreeg.

ik ben lang en dun, en loop altijd snel. draag meestal spijkerbroek en zwart leren jack. denk dat bekenden me er snel tussen uit pikken.

Toen ik 15 was, en absoluut niet met een bril (voor in de verte) gezien wilde worden, heb ik mezelf getraind om bekenden te herkennen van redelijk grote afstand. Als dan de details ontbreken door wazig zicht, let je op heel andere dingen. Inderdaad manier van lopen, volume en manier van bewegen van haar, vorm en kleur van tas, brommer, fiets (destijds droeg iedereen die ik kende spijkerbroeken, dus kleding was wel lastiger..). Als ik mezelf zie in een winkelruit, van redelijk ver, zie ik wel een bepaalde manier van bewegen, dus voor anderen zal dat ook wel herkenbaar zijn. Ik neem aan dat die andere dingen ook voor anderen gelden als ze mij moeten herkennen van een afstandje - al rijd ik geen brommer meer en heb ik een andere tas dan die eeuwige legerpukkel van op de middelbare school.

Mijn ogen: felblauw in mijn "ronde" gezicht! En ik draag altijd, hoe warm het ook is een sjaal, want ik heb een vergroeiïng aan mijn nek!

Ik heb een erg grote/lange bos met blond haar, daar hoor ik vaak over dat ik daaraan wordt herkend, en draag ook erg vaak roze kleding/schoenen

Ik word altijd herkend aan mijn haar en mijn zwarte kleding.

Aan mijn manier van lopen herken je direct dat ik het ben, onmiskenbaar.

Ik herken mensen op afstand ook aan hun manier van lopen - en dan vooral van de heupen tot hoe ze hun voeten neerzetten. Dus zo zullen ze mij ook wel herkennen. In mijn werk dragen we allemaal hetzelfde uniform, dus aan kleding herken je iemand veel minder - hooguit óf en hoe iemand een sjaaltje om heeft, of een afwijkende manier van tas vasthouden, maar dat zijn er maar een paar. En we lopen allemaal heel snel, omdat we er altijd 5 minuten geleden hadden moeten zijn. Dus ja, hoe iemand zich voortbeweegt.

Aan mijn lelijke dikke rotkop, aan mijn (nu nog) dikke buik én mijn lengte. Daarnaast aan mijn aparte tattoo. En ook nog m'n KALE kop.

Ik word snel herkent door het ontbreken van mijn linkerbeen. Aangezien ik dit niet probeer te verbergen en dus ook gewoon in een rokje of korte broek loop val ik redelijk snel op.

Die eeuwige lach de grijns tot aan m`n oren, het hoort bij mij want ik wil zo herinnert worden voor m`n daden en m`n uitstraling. Want ik wil als de zon zijn die opkomt in spetterend licht en mij in zich opneemt als ik met het licht meegaat, dan zal de warmte en de lach in een lijstje staan, bij mensen die ik liefheb zij in mij.

De mensen hekennen mij al op een afstand aan mijn (zelf gekweekt !) witte haar en een apart kapsel en een uitstraling van :Hé da's een aardig wijffie ;))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100