Waarom wordt alles duurder?

Opeens moet ik overal meer voor betalen; bankafschriften, telefoon-tv, in de winkels is alles duurder. Gaat dit nog veel erger worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iedereen lift nu mee op de financiële crisis en dit wordt maar al te graag als excuus gebruikt om zichzelf te verrijken. De kleine ondernemer vaak niet, voor hem wordt alles echt duurder en die moet het wel doorberekenen aan zijn klanten om niet met verlies te draaien. Maar de grote jongens met miljoenenwinsten proberen toch hun winsten nog op te krikken. Daar zijn ze immers groot van geworden. Ze verschuilen zich nu echter achter de crisis. Ze hebben nu een excuus gevonden en de bonussen worden echt niet minder bij de toppers. Als iedereen het doet, doen wij het ook , is het motto. Zo wordt het voorlopig in stand gehouden, dus ja, het wordt nog erger zolang niemand ingrijpt. Van deze regering zoals hij er nu is, hoeven we helemaal niets te verwachten, een ondernemerspartij zoals de VVD zal in de eerste plaats aan de ondernemers denken. Die krijgen zelfs minder belastingtarief om de concurentie aan te kunnen. Nee, voor iedereen die niet rijk is, wordt het alleen maar erger. De rijken worden sowieso alleen maar rijker.

Zo gaat dat wij willen meer verdienen een ander wil meer verdienen enz dus wordt alles weer duurder. Zo gaat het nu altijd.

Dat heeft onderandere met inflatie te maken. Elk jaar stijgen de prijzen wel. En dit zal altijd zo doorgaan. Helaas stijgen de salarissen minder hard.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Inflatie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100