Wat trakteren kinderen van 4 op school als ze jarig zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in ieder geval geen snoep, zijn al teveel kinderen die dat trakteren terwijl mijn kind er echt hyper van kan worden. Het hoeft ook echt geen zakken vol te zijn, lijkt af en toe wel of er een competitie heerst welk kind tracteerd het meest. Ik maak meestal wat leuks (of tenminste dat doet oma) maar niet iedereen is zo creatief, dus als verpakking dan niet zelf maken en zo'n simpel verjaardagszakje is prima genoeg. Dan doe ik er vaak een doosje rozijntjes in of een ander doosje gezond snoep (bij de hema hebben ze zakjes van jip en janneke met gezonde snoepjes erin van fruit net zoals rozijntjes, dan heb je nog afwisseling ook) dan doe ik daarbij vaak een kleinigheidje als presentje. Laatste verjaardag heb ik van die zakjes met kleine wilde dieren gekocht, 12 stuks ofzo in 1 verpakking (bij de V&D) nog een ballonnetje erbij en voila prima tractatie. bellenblaas is ook wel populair en leuk. Ben je wel wat creatiever kun je van mandarijnen en appels ook leuke poppetjes of hoofdjes maken.

Rozijntjes in zo´n klein doosje, mandarijntjes of ander fruit, blokjes kaas of stukjes worst met zo´n klein vlaggetje erin geprikt. Gezond dus, ik denk tenminste dat het beter is dan snoep hoewel kinderen natuurlijk dol zijn op snoep.

Toen ik 4 jaar was maakte mijn moeder kleine cakejes. En die mocht ik uitdelen aan de klasgenoten met in het cakeje een vlaggetje met de tekst "Hoera! Robin 4 jaar"

Iets te eten met een leuk presentje is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is leuk om zelf iets te maken. Dan kun je ook iets gezonds maken i.p.v. snoep en koek. Een luchtballon met popcorn in het mandje is erg leuk. Je neemt een kleine ballon, een bekertje en drie rietjes. Plak de rietjes aan het bekertje en plaats de ballon tussen de rietjes. Vul het bekertje met popcorn. Toegevoegd na 56 seconden: Op deze site staan veel traktaties. http://www.party-kids.nl/fotoboek.asp

plunjezakje met chips of maak een egel met sateprikkers met gezond erop

een snoepketting van bv wokkels, of hoe die ronde zoutjes heten, snoeptomaatjes in een eigen bekertje

Een leuke beker popcorn al te krijgen voor € 1.00 En als je die zelf maakt is het vast nog goedkoper!

Bronnen:
http://www.goedkoopkadootje.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100