Wat voor gevatte opmerking kan ik hierop maken?

Mensen zeggen weleens "rood haar is lelijk" en "rood haar is voor nerds." Heel stom allemaal. Watkan ik hierop terugzeggen. Opmerkingen waarmee ik die personen onder de tafel krijg, liefst letterlijk..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou vragen waar die opmerking op wordt gebaseerd en waarom diegene dat dan vindt. Ik durf te wedden dat hij/zij geen antwoord weet te geven.

Ik zou zeggen: "Oh, dan heeft de natuur jou duidelijk een verkeerde haarkleur gegeven, rood zou prima bij jouw hoofd hebben gepast."

Zoiets: "Als ik jou was zou ik m'n hoofd even in de zoutzuur houden......., dan trekt 't misschien een beetje bij!"

Ik zou zeggen: Als ik zo'n kop had als jou, dan zou ik mijn broek van mijn kont trekken en op mijn handen gaan lopen!

ik zou zeggen""moet je maar niet meer naar kijken "' heel kort en bondig

"mooi rood is niet lelijk" zou ik zeggen en ik zou zeggen"weet je hoeveel geld er uit word gegeven bij kappers om rood haar te krijgen" en "beter rode nerd dan dom en blond"

Dat er een roodharigendag is geeft wel aan dat je met een uniek en speciaal iemand te maken hebt

Kom maar niet in de buurt,want het is besmettelijk.

- je loopt achter. rood is goud en goud is in de mode - beter tomatenblond, dan een dikke kont jouw grote mond

Kijk nog maar eens goed naar mijn rode haar! Straks is het nergens meer te zien, want roodharigen sterven langzaam uit! Kan jij je kleinkind nog vertellen dat jij ze nog in het echt hebt gezien. Het is nl. een feit dat roodharigen (net als echt blonde mensen met blauwe ogen) langzaam minder worden, omdat bruin haar dominanter is. Aangezien in Schotland de meesten roodharigen wonen, zijn er wereldwijd niet zoveel roodharige- als blonde mensen. Roodharigen zullen dan ook op den duur uitsterven.

Nee, jij trekt volle zalen.

Ik kan mijn haar altijd verfen, hoe kom jij aan een betere persoonlijkheid?

Rood haar is uniek, je bent vast jaloers.

Mensen met rood haar hebben doorgaans ook meer sproeten, èèn van de zeven "klassieke schoonheden". Je zou dus kunnen zeggen: "Bij mijn rood haar hoort toevallig wèl èèn van de zeven schoonheden. Kun jij dat ook van jezelf zeggen?" Als je er dan ook nog groene ogen bij hebt, dan ben je wat mij betreft het toppunt van schoonheid ;-)

Nee jij staat op de euro!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100