Wat is de logica, dat men een moskee wil bouwen...vlakbij het ground-zero gebied..waar het WTC heeft gestaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mosab Yousef, zoon van Hamas-stichter sjeik Hassan Yousef, is tegen de bouw van een moskee pal naast Ground Zero in New York. De tot het christendom bekeerde ex-moslim waarschuwt dat de moslimorganisatie achter het project een politiek en religieus statement wil maken. ''Waarom is voor deze plek gekozen? Omdat dit de enige plek in Manhattan is waar een honderd miljoen dollar kostende moskee gebouwd kan worden? Nee. Omdat het een krachtig politiek en religieus statement zal zijn'', zegt Yousef. De organisatie, het Cordoba Initiative, stelt dat haar islamitische centrum inclusief moskee en zwembad de relaties tussen niet-extremistische moslims en westerlingen zal bevorderen. Onzin, meent Yousef. ''Bouw een ziekenhuis in plaats van een moskee. Bouw iets dat de nabestaanden van de slachtoffers zal helpen. Doe iets productiefs voor de mensheid in het algemeen'', schrijft hij op zijn blog. Yousef stelt dat westerlingen tot het uiterste gaan om te voorkomen dat zij moslims beledigen, ''terwijl de moslimgemeenschap zich niets aantrekt van het gooien van zout in Amerika's open wonden.'' (http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2010/07/moskee_gz_is_religieus_stateme.html) De openingsdatum van de moskee is 11 september 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mijn mening: dit is ziek. Dit geeft aan de nabestaanden van de WTC-slachtoffers de boodschap dat na 10 jaar de moslims gewonnen hebben met hun geweld... Toegevoegd na 1 uur: Daarmee bedoel ik: zo kan het aanvoelen voor de slachtoffers (KWETSEND). Natuurlijk zullen zij het daarmee niet eens zijn, duh! Toegevoegd na 2 uur: DE TOEGEVOEGDE BRON/LINK KAN ALS ZEER SCHOKKEND ERVAREN WORDEN EN RAAD IK DAAROM AF VOOR GEVOELIGE MENSEN, IK PLAATS DE LINK TER VERDUIDELING VAN HET LEED, HET IS EEN FOTO DIE LAAT ZIEN WAT ER GEBEURDE MET DE MENSEN DIE UIT HET GEBOUW MOESTEN SPRINGEN, DE FOTO IS HEEL WAARSCHIJNLIJK NIET GEMAAKT IN DE 9/11 HEL, HET GEEFT ECHTER EEN DUIDELIJK BEELD VAN WAT ER GEBEURDE MET DE SPRINGERS. HET STAAT OP EEN SITE DIE BEWEERT DAT 9/11 HELEMAAL GEEN LEVENS GEKOST HEEFT, MAAR ZULKE MENSEN MET ZULKE BEWERINGEN HEB JE ALTIJD. Toegevoegd na 2 uur: Het artikel op de site beweert het tenminste. Wat de makers van de site denken, weten we niet.

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

Mosab Yousef, zoon van Hamas-stichter sjeik Hassan Yousef, is tegen de bouw van een moskee pal naast Ground Zero in New York. De tot het christendom bekeerde ex-moslim waarschuwt dat de moslimorganisatie achter het project een politiek en religieus statement wil maken. ’‘Waarom is voor deze plek gekozen? Omdat dit de enige plek in Manhattan is waar een honderd miljoen dollar kostende moskee gebouwd kan worden? Nee. Omdat het een krachtig politiek en religieus statement zal zijn’‘, zegt Yousef. De organisatie, het Cordoba Initiative, stelt dat haar islamitische centrum inclusief moskee en zwembad de relaties tussen niet-extremistische moslims en westerlingen zal bevorderen. Onzin, meent Yousef. ’‘Bouw een ziekenhuis in plaats van een moskee. Bouw iets dat de nabestaanden van de slachtoffers zal helpen. Doe iets productiefs voor de mensheid in het algemeen’‘, schrijft hij op zijn blog. Yousef stelt dat westerlingen tot het uiterste gaan om te voorkomen dat zij moslims beledigen, ’‘terwijl de moslimgemeenschap zich niets aantrekt van het gooien van zout in Amerika’s open wonden.’‘ (http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2010/07/moskee_gz_is_religieus_stateme.html) De openingsdatum van de moskee is 11 september 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bronnen:
www.spitsnieuws.nl

Mosab Yousef, zoon van Hamas-stichter sjeik Hassan Yousef, is tegen de bouw van een moskee pal naast Ground Zero in New York. De tot het christendom bekeerde ex-moslim waarschuwt dat de moslimorganisatie achter het project een politiek en religieus statement wil maken. "Waarom is voor deze plek gekozen? Omdat dit de enige plek in Manhattan is waar een honderd miljoen dollar kostende moskee gebouwd kan worden? Nee. Omdat het een krachtig politiek en religieus statement zal zijn", zegt Yousef. De organisatie, het Cordoba Initiative, stelt dat haar islamitische centrum inclusief moskee en zwembad de relaties tussen niet-extremistische moslims en westerlingen zal bevorderen. Onzin, meent Yousef. "Bouw een ziekenhuis in plaats van een moskee. Bouw iets dat de nabestaanden van de slachtoffers zal helpen. Doe iets productiefs voor de mensheid in het algemeen", schrijft hij op zijn blog. Yousef stelt dat westerlingen tot het uiterste gaan om te voorkomen dat zij moslims beledigen, "terwijl de moslimgemeenschap zich niets aantrekt van het gooien van zout in Amerika’s open wonden." http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2010/07/moskee_gz_is_religieus_stateme.html De openingsdatum van de moskee is 11 september 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toegevoegd na 2 uur: Hier onder zie je de reden waarom men op die plek niets voor moslims zou moeten bouwen. Bepaalde mensen uit hun groep hebben het volgende aangericht. 1 beeld zegt meer dan 1 woorden...

Bronnen:
www.spitsnieuws.nl

alles behalve op die plek of eromheen bepaalde plekken zyn voor moslims heilig laat het wtc heilig zyn voor joods en christen......................... Toegevoegd na 4 minuten: mogen wy als chritenen daar een kerk bouwen wat nooit zal gebeuren onze mening is keihard NEE!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100