Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat betekent ‘frans gerookte zalm’ op sommige omgekeerd opgehangen nederlandse vlaggen?

een jaar geleden
4.6K
ronron1212
een jaar geleden
Waar heb je dat dan gezien?
Ozewiezewozewiezewallakristallix
een jaar geleden
Gokje... het zijn reklamevlaggen op basis van de Frase vlag, die normaal verticaal opgehangen worden, maar nu horizontaal waardoor ze een andere betekenis krijgen.
bamibal
een jaar geleden
Of zijn het vlaggen van het bedrijfje van Lange Frans? https://fransgerooktezalm.nl/
tinus1969
een jaar geleden
Deze protest vlaggen zag ik op diverse plaatsen langs de A28 in Gelderland/Overijssel/Drenthe. Het zijn geen reclamevlaggen want de tekst is alleen leesbaar als de vlag met blauw boven hangt ( dus ‘omgekeerd’).
LeonardN
een jaar geleden
Mijn idee zover:
1. Lange Frans steunt het boerenprotest
2. De eigenaren van Frans Gerookte Zalm wellicht ook. (De naam "Frans" is omdat Lange Frans de webshop promoot, zijn naam eraan hangt.)
3. Als reclamestunt promoten ze hun webshop via de boerenprotestvlaggen (omgedraaide Nederlandse vlag), die donderdag 1 december van start gaat.
4. A28 ligt niet ver van Bunschoten-Spakenburg, waar een van de oprichters vandaan komt. https://fransgerooktezalm.nl/over-ons/ https://www.tiktok.com/@diane0401/video/7119248620536286469?is_from_webapp=v1&item_id=7119248620536286469 Wellicht allemaal toeval en ongerelateerd.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef als eerste antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding