Nederland bestaat uit een mengelmoes van culturen en dat moet zo blijven ook

Weet iemand hier TEGENargumenten voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een tegenargument kan zijn dat er (soms) grote verschillen zijn tussen de culturen en dat dit kan botsen. En dat gebeurt ook.

Tegenover een feit kan geen tegenargument worden geplaatst. Nederland heeft een multiculturele samenleving, dat is gewoon een feit waar niemand omheen kan. Er zijn twee manieren om er mee om te gaan : het ontkennen en je opsluiten in je huis of het accepteren en er mee leren leven.

daar ben ik het helemaal mee eens. ik heb dus geen tegenargumenten. Laat Wilders maar lullen. Dat lijkt mijn opa wel, die wilde ook nooit dat er iets zou veranderen.

Ik vind het prima, maar dan moeten mensen van een andere cultuur zich WEL integreren. En ik vind persoonlijk dat dit te weinig gebeurt. Multicultereel is goed hoor, we kunnen een hoop van elkaar leren, maar pas je dan een beetje aan. Een hoop mensen wonen wel hier maar spreken geen enkel woord Nederlands, dat vind ik persoonlijk fout.

Nee, behalve dat: Het Westen een andere Geloofs overtuiging heeft dan Het Oosten. Staat zowat lijnrecht tegenover elkaar (uitzonderingen daargelaten natuurlijk) Hier = : Vrijheid van kledinggedrag Vrijheid van partnerkeuze ( man-vrouw...man-man...vrouw-vrouw) Vrijheid om elkaar te kussen in het openbaar (liefdes-uiting) Vrijheid van menings-uiting Vrijheid van godsdienst keuze. Daar is het verboden om je lichaam en je gezicht te laten zien...bijvoorbeeld... Maar hier is het min of meer ( zo moet je dat dan maar zien) verboden om je gezicht te bedekken zodat alleen je ogen zichtbaar zijn. Stel dat iedereen hier een bivakmuts zou gaan dragen..een zwarte gebreide muts, die je over je hoofd heen trekt...dus je gezicht bedenkt en alleen 2 gaten heeft om doorheen te kijken... Dan is het LEVENSGEVAARLIJK om een auto te besturen. Je ziet dan veel te weinig...simpelweg. En... dan weet niemand meer wie iemand is. Dat is toch onmogelijk en van de zotte. Iemand zal er dan van zijn geloof af moeten vallen... En je geloof opdringen aan een ander...is niet echt de bedoeling. Van geen enkele kant. Een goed geloof...verkoopt zichzelf...om het maar even ,oneerbiedig'te zeggen maar...zo bedoel ik het dus niet. Dit land heeft een Kind-, Plant-, Dier-, Homo-, Hetero- VRIENDELIJK GELOOF nodig!!!!! Meer of iets anders...NIET. De mens zal zich MOETEN aanpassen...aan het land met zijn regels, wetten, plichten, normen en waarden. Het land kan zich onmogelijk aanpassen aan...diegene met andere regels, wetten, plichten en normen cequ waarden. Het zou simpelweg niet eens in mijn hoofd opkomen...om naar Amerika te emigreren... En dan daar gewoon ijskoud Nederlands blijven praten. EN verwachten dat ze zich maar aan MIJN taal aanpassen. Dus Nederlands gaan leren...om MIJ...te kunnen verstaan en begrijpen...Kan het nog gekker?...Nee. Dit is wel heel erg gek en...respectloos naar de Amerikaanse bevolking...om zoiets te verwachten. Nee...ik zal engels moeten leren en me aanpassen aan de Amerikaanse regels, wetten, plichten, normen en waarden. Doe ik dat NIET.... Dan zal ik de mensen ,tegen' mij krijgen. Omdat IK me niet wil aanpassen... En dan discrimineer ik, in feite...MEZELF. Ik zet mezelf daarmee, buiten de Amerikaanse bevolking... En IK kan en moet dan niet gaan lopen klagen...dat ZE, ME discrimineren... (want dat doe ik zelf door dit gedrag van mij) en ook niet lopen klagen, dat er geen rekening wordt gehouden met mijn taal want zo werkt dat niet. Dat botst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100