Vrouwen zijn doorgaans dol op laarzen en schoenen. Waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij kan hier beter een vrouw antwoorden! Ik bezit ongeveer 80 paar schoenen. Elke schoen die ik bezit is net even anders en past beter bij een bepaalde outfit dan een andere schoen. Vrouwen hebben nu eenmaal meer oog voor detail dan mannen, als het kleding betreft.

Wetenschappelijk bewezen dat dat voor vrouwen status is. Hoe meer schoenen hoe meer inkomen. cfr. Imelda Marcos (3000) en trouwens alle filmvedetten hebben duizenden schoenen en laarzen.

Vrouwen zijn nu eenmaal een mysterie. Zo kan ik ook wel vragen wat ze in godesnaam allemaal meeslepen in hun handtasjes (en toch altijd van alles kwijt zijn...)

Ben ik even blij dat ik niet tot die meerderheid van vrouwen behoor... Ik vind drie paar meer dan genoeg...

Omdat in de mensennatuur de vrouwtjes zich opdoffen wellicht? Ik vind ze vooral praktisch, het loopt wat lastiger op blote voeten en in de winter is het ook wel een beetje koud zonder schoenen ...

Nou dan heb ik blijkbaar geen status.. gezien ik "MAAR" 6 paar schoenen heb. Ik vind dat al heel wat. Als je d'r duizenden hebt, hoevaak heb je dan één bepaald paar schoenen aan? 1keer in de 5 jaar? Dan kun je net zo goed 1x in de twee maanden een nieuw paar kopen. Dan heb je ze tenminste ook nog eens aan..

om dat ze ze mooi vinden

Bronnen:
van me zelf

Niet alleen laarzen en schoenen, hoor. ALLES wat met hun uiterlijk te maken heeft. 'T gaat dus om 't uiterlijk.

Vrouwen willen bij elk kledingstuk bijpassend schoeisel, als daar iets tussen zit wat in hun ogen niet past moet er onmiddelijk nieuw komen. (heb dit antwoord aan m'n vrouw gevraagd die net weer nieuwe schoenen heeft gekocht)

Ze maken deel it van hoe je je voelt. Laarzen: stamp, stamp Laarsjes: trippel, trippel Sandalen: slof, slof Ook een voordeel als je er veel hebt, kun je er veel zetten met Sinterklaas.

Ik heb wel eens een vrouw op blote voeten gezien... niet echt charmant....

Ik kan niet ontkennen dat ik als man ook graag mag kijken naar een vrouw in mooie laarzen of een elegante pump. Dit komt mij toch wat prettiger over dan , ik noem maar even een zijstraat , een paar Crocs. No offence, just a matter of taste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100