Zijn er nog openbare veilingen in nederland?

En dan bedoel ik niet online, en ook niet veilingen van exclusieve spullen (kunst/antiek) maar huis-tuin-keuken veilingen, dat lijkt ons zo leuk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die zijn er. O.a. in Amsterdam wordt ongeveer maandelijks een veiling gehouden door de Stadsbank van Lening. https://www.amsterdam.nl/sbl/veiling/ Verder zijn er vele veilingen die vanwege een faillissement worden georganiseerd. Dan gaat het meestal over bedrijfsinventarissen en voorraden; daar kan werkelijk van alles tussen zitten. http://www.faillissementsdossier.nl/nl/veilingen/

Jazeker, er is veel online, maar ook nog steeds openbare veilingen. Uit de bron: inboedel, huisraad - Almere café-inventaris - Amsterdam, Eindhoven kantoor-inventaris - Rotterdam, Rijswijk personenauto's -Soest, Maastricht, Groningen elektronica - Wijk en Aalburg meubilair, huisraad - Zoetermeer restaurant-inventaris - Geervliet Op Discovery is het programma Bagage battles, waarin het ook om fysieke veilingen gaat, vaak is het zelfs onbekend waarop geboden wordt (bagage = koffers/ dozen/ kisten) en interessant is te zien wat e.e.a. waard is of kan zijn, afhankelijk natuurlijk van 'heel of beschadigd'. Dat heb je ook met onderstaande veilingen. Veel variatie, inboedels zoals je vroeg, maar ook kantoor spullen, restaurant- en zelfs een café-inventaris, elektronica en personenauto's. Bijna te veel keuze. Veel plezier!

Bronnen:
http://www.veilingdeurwaarder.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100