Bestaat er een geneesmiddel tegen verlangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het geneesmiddel tegen verlangen is alles gevende onvoorwaardelijke liefde. Door dat te ontvangen wordt het verlangen vervuld en bevredigd. Verlangen is dan weten geworden. Ik hoop dat jouw verlangen vervuld wordt.

Wel tegen sexueel verlangen : maar die bedoelde je mischien niet.

Ja, door het te bevredigen. Als ik verlang naar chocolade, dan pak ik een stukje chocolade en weg is het verlangen.

Afleiding...

Heroïne, vertellen me ze wel eens. Nadeel is dat het middel erger is dan de kwaal en je alleen nog maar verlangt naar meer van het spul.

Korte termijn oplossing: Koude douche......

Ja,dat heet bevredigen. Dit is GEEN sexueel getint antwoord!

Moeilijke vraag! Bewustzijn van wat je wél hebt! Leren tevreden te zijn met wat je hebt, alles heeft zijn waarde! Is het een geestelijk verlangen of iets wat je niet los kunt laten? Dan kun je het volgende nog gaan doen; Draag dat wat je verlangt op aan het Universum en laat het los! Het Universum zal het van je overnemen. Dat wat jij nodig hebt, zul je ontvangen. Vertrouw! Vanmorgen hoorde ik hierover nog iets mooi's/ zinvols; Als je wéét wat je hebt, zul je ontvangen. Als je je niet weet wat je hebt, zal je ontnomen worden.

Ik heb al verschillend remedies gezien, maar een geneesmiddel is er volgens mij niet. Je zou je zinnen kunnen verzetten door iets te gaan doen waar je je goed voor moet concentreren, maar dat is ook weer vlugger gezegd dan gedaan.

Dat hangt er van af van wat je bedoelt. Als je naar een tastbare zaak verlangt dan kan je je behoefte bevredigen.

het geneesmiddel tegen verlangen is vervulling.

Verlangen is een gezond gevoel. Wanneer het gebaseerd is op realiteit (bv verlangen naar een praatje met je ega ) is het vervullen van die behoefte een probaat medicijn. Mqaar verlang je naar een knuffel van bv je overleden moeder, wordt het lastig. Er blijft dan niets over dan zoiets te sublimeren `(foto's kijken, herinneringen ophalen) of een substituut te zoeken (knuffel van je dochter of andere dierbare zien te scoren). Wie denkt dat voor elk verlangen een medicijn bestaat dat het verlangen als zodanig opheft, ziet een ding over het hoofd. Zodra een bepaald verlangen bevredigd is, ontstaat er een nieuw verlangen. (Of behoefte) Het begint bij eten, drinken en veiligheid en breidt zich gaandeweg verder uit met verlangens naar lekkerder, veiliger, beter, meer, mooier enzovoort. En aangezien ik niet geloof dat de mogelijkheid bestaat om oneindige verlangens te vervullen, moet ik concluderen dat er geen werkelijk afdoend geneesmiddel bestaat. Tenzij we ons kunnen vinden in het " Tel uw zegeningen elke dag" .

nee, daar bestaat geen geneesmiddel tegen. wel kun je je afragen wat het is dat je zo verlangt - zo verlangen doet. wat geeft het jou? wat is niet in jouzelf? wat is zo groot, dat je ernaar verlangt? Toegevoegd na 27 seconden: afvragen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100