Weet iemand een onderduik adres voor jongeren?

dit moet vlakbij/in zwolle zijn.
(dit is niet voor mij)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onderduik adressen zijn geheim, daarom vind je ze ook niet op internet of andere media! Zoek je een betrouwbaar adres, dan is het verstandig om contact op te nemen met een hulpverlenende instantie! bv riag, ggd, of iets dergelijks.

Huub van Doornestraat 15 8013 NR ZWOLLE

Dit hangt er van af hoe oud de 'jongere' is. Onder de 18 neem je contact op met jeugdzorg Ouder dan via GGZ of eerst naar de huisarts of huisartsenpost, maatschappelijkwerk.

ik weet niet waar het voor is en natuurlijk ook niet hoe urgent, maar is het geen mogelijkheid om even tijdelijk bij een vriend/vriendin te logeren om even op adem te komen?

Jahoor! Echter vanwege privacy kan ik geen verdere mededelingen doen.

Je gaat jongeren (in problemen mag ik aannemen) toch niet zomaar ergens laten onderduiken? Zo'n jongere heeft geborgenheid, een (wijs) luisterend oor, een helpende hand, goede sturing en zekerheid nodig. Een verkeerde plaatsing ; een verkeerd contact kan schadelijk of zelfs fataal zijn, voor een jongere die een duikplaats zoekt. Is er via de formele kanalen ( jongerenhulpverlening, voogdij, kinderbescherming, maatschappelijk werk, MEE, R.I.B.W. , Leger Des Heils enz. enz. geen mogelijkheid. Ik zou uiterst voorzichtig zijn in het vrije veld. Mensen hebben soms weinig edele motieven voor hun hulpvaardigheid..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100