kun je met een koepel met zuurstof op mars leven?

ik weet hoe we het kunne maar kan dit ook echt als we nu op mars een grote koepel plaatsen ven de straal 1 km een dan nog een ander schip sturen eigenlijk tegelijk maar dat dat schiep de twee stoffen mee draagt om zuurstof te maken een nog een ander schip met wel 1000 bomen dan laten we de twee stoffen vrij in de koepel plus zuursof dan worden de bomen geplant een nor maar zullen de bomen overdag 25 percent zuurstof nemen een s'nachts 75 percent terug geven als dan de mens zonder helm in die koepel blijft staan dan zou boom een men op mars kunne leven een da in de loop van jaren kunne we meer koepels sturen een het zelfde daar ook doen een misging ook glazen koepels een na ongeveer 5 eeuwen zouden we als we willen de helft van mars met die koepel bevolkt krijgen maar als we 100 percent hebben zouden we in feiten alle koepels weg kunne nemen een dan zal er op dat moment genoeg zuurstof zijn om dat de zuurstof niet weg kan of kan het dat toch na dat je dit heb gelezen weet je hoe ik de mensheid over het hele universum wil brengen maar ik heb nog een vraag KAN DIT WEL ????

Weet jij het antwoord?

/2500

In principe is het mogelijk om onder een koepel een biosfeer te maken, dit is met het oog op een eventuele mars expeditie gedaan in de woestijn van Arizona (USA) dit project heet biosfeer 2 de problemen in dit project werden echter zo groot dat men het project voortijdig moest aanpassen en uiteindelijk staken als een op zichzelf staande biosfeer en er extra zuurstof in moest pompen. verder zijn er nog de inmense transportkosten die nodig zijn om een dergelijke grote constructie naar mars te transporteren om nog niet te spreken van de grote hoeveelheid zuurstof die nodig zou zijn om alleen al de koepel te vullen en op peil te houden.

Ja, in Theorie gaat dit wel lukken. Echter kost 1 kilo i een baan om de aarde brengen al vele tien duizenden euro's. Eén kilo naar Mars brengen kost weer een veelvoud van dat. Ik kan me voorstellen dat 1 koepel al zo verschrikkelijk veel weegt dat niemand (geen land) dit kan betalen. Of dat er bijvoorbeeld niet genoeg aluminium is op aarde om genoeg koepels te maken.

In principe kan dat lukken,als je er ook aan denkt om voedsel mee te sturen voor de eerste tijd en vruchtbare aarde,waarin de bomen en later het voedsel kan groeien. En wellicht ook nog wat vee. Als de zwaartekracht van Mars groot genoeg is en de zuurstof niet in de atmosfeer wegsijpelt zou dat best eens kunnen lukken,maar dan komt de vraag: Wie zal dat betalen?Want reken maar, dat het om duizenden miljarden gaat!

ik mis hoe je de zwaartekracht wil regelen...onze lichamen zullen een wrak worden zonder.. Toegevoegd na 1 dag: de zwaartekracht op mars is maar 40% van die van de aarde.dat is op langer termijn niet goed voor t lichaam van de mens.dus daar zou een oplossing voor moeten komen,anders kan je daar niet leven.

Nee, en wel om de volgende redenen: 1. Mars heeft geen actief magnetisch veld, hierdoor komt alle straling van buitenaf ongefilterd binnen, hierdoor zouden mens en plant zonder bescherming binnen mum van tijd sterven. 2. Mars heeft veel minder zwaartekracht dan de Aarde waardoor onze spieren veel zwakker zouden worden en onze bloeddruk zou kelderen, voor een mens heeft dit binnen korte tijd fatale gevolgen. 3. Planten hebben naast CO2 en zonlicht ook water en mineraalrijke grond nodig om te overleven, deze zijn van nature niet op mars aanwezig. 4. De temperatuur op Mars varieert van 20 graden Celsius tot -80 graden Celsius over een tijdsbestek van 1 Marsjaar, aardse planten zullen niet in staat zijn dit te overleven, en als je je koepel warm houd zal deze barsten van het temperatuurverschil met buiten.

Goede voorbeelden maar ik heb voor elk problemen is er een oplossing en een antwoord Het eerste wat je zij van dan magnetisch veld is in niet nodig want de koepels beschermen ons tegen die dus is opgelost nog 3 dingen Nu het 2 de probleem ik geef to als je buiten de koepel zou leven dan zou wat je zegt wel zo zijn Maar in de koepel niet mant de koepel zocht voor zwaarte kracht dus opgelost En nu het 3 de probleem van het zonlicht hebben we wel minder dan op de aarden waar de koepel van het zonlicht versterken een water is er wel op mars een kunnen we ook van de aarden overbrengen na mars een de aarden daar is wel goed je zou beter onder zoek moeten doen dus opgelost Nu het 4 de probleem wij heb geen effect van die hitte of koude wan in de koepel is er ventilator een verwarming die zorgen dat het altijd kout genoeg een wam genoeg is dit word dan ook via een programma bestuurd een nu het een bij mij weten kan metaal niet smelten of barsten bij 80 graden of wel ??? Dus alles is opgelost of niet. Toegevoegd na 1 minuut: ps.ik was die gast die deze vraag hier zetten Toegevoegd na 2 dagen: ik zeg gewoon deze koepel is mogelijk maar wanneer dat de mens eindelijk zie dat hij nodig is dat kan te laat kommen beter te vroeg ons leven reden dan te laat Toegevoegd na 6 dagen: kijk eens naar dit filmpje duur ma 45 sec http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/journaal/2.9034/2.9035/1.709041 een deze vidio bewijs dat we eten op mars kune platen http://www.youtube.com/watch?v=cp1RI6LN2JI

Bronnen:
Mezelf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100