Wat zou er gebeuren?

Als we allemaal iets deden wat niet mag, zoals een bank overvallen of iets dergelijks. Is het dan mogelijk dat je van een land (nl in dit geval) 1 grote gevangenis maakt of ....?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als iedereen het deed dan zou uiteindelijk het recht van de sterkste gelden, de sterkste zal meer macht proberen te verkrijgen door volgelingen te zoeken, zo zullen er gropen mensen ontstaan, deze zullen weer uitvechten welke het sterkst zijn en zo krijg je grotere groepen gelijkgestelde vervolgens zulke grote groepen dat je het landen gaat noemen. En vervolgens ben je (het zal een paar jaartjes duren, maar toch) weer terug bij af en zal het leventje verder gaan.

Ant Vraag1: Dan krijg je een enorm lange rij bij de bank. Sowieso is het dan niet nuttig aangezien de bankmedewerkers dan eerst de bank zullen overvallen. Antw vraag2: Ik vraag me ook af of iemand mee nog kan veroordelen als die zelf crimineel is.

1. je krijgt discussie over de vraag wat is goed wat is fout 2. je krijgt anarchie 3. als iedereen dit langer vol zou houden zal deze levenswijze al gemiddeld worden beschouwd. Zie 1. 4. als iedereen het doet, doen ook de wetgevers en wethouders het en is het dus niet meer een misdaad. Zie 1. en 2.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100