Is het een utopie, dat er een dag zal komen dat we geen wapens meer nodig zullen hebben?

Zou het mogelijk zijn,misschien niet in deze tijd maar later,dat de mens bewust wordt dat oorlog misschien niet de oplossing is voor vrede? Zou de tijd ooit kunnen komen dat we de medaille is omkunnen draaien en kijken wat er aan de andere kant van de medaille zit.Zou liefde ,misschien de oplossing kunnen zijn ,ipv wapens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als iedereen z'n lessen geleerd heeft (de ervaringen heeft opgedaan hij wil ervaren) die te maken hebben met oorlog, zal er geen oorlog meer zijn. Het is onvermijdelijk dat dat gebeurd, dus ja oorlog verdwijnt. Geen twijfel mogelijk.

Dat zal nooit gebeuren er zullen alijd ruzie's blijven onstaan waarbij geweld gebruikt wordt Toegevoegd na 2 minuten: mensen zoeken altijd een zondebok iemand die ze de schuld kunnen geven

Nee dat is geen utopie. Er kan een dag komen waarop we de mensheid in z'n totaliteit hebben uitgeroeid. Dan zijn er geen wapens meer nodig. Zolang er 2 mensen of meer bestaan is het een utopie...

Zolang de mens zijn dualiteit blijft behouden blijft het een utopie. Goed en kwaad zal altijd blijven, of we moeten evolueren totdat alleen het goede nog maar overblijft van de mens, maar ik ben bang dat dat nooit zal gebeuren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100