Een vergissing is menselijk, maar vergissen dieren zich ook wel eens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vergissen is alleen menselijk... Dat van die katten zijn geen vergissingen maar inschattingsfouten, dat is iets heel anders... Vergissen komt van gissen en gissen is denken, katten denken niet, ergo geen vergissingen bij katten... Vergissen is denkelijk dus alleen exclusief menselijk...

ja regelmatig, net nog wilde mijn kat uit een bekertje drinken wat op het aanrecht stond, zij dacht dat er water inzat...in werkelijk zat er zeepsop in..''what a misteeka to make''

Nee Toegevoegd na 1 minuut: Toch wel.

Ja zeker, zo liep mijn kat wel eens over het eendenkroos (alleen ging het wat anders dan hij dacht). Sommige anderen springen wel een naar een vlinder vanaf een hoog balkon etc. Toegevoegd na 8 uur: In de vrije natuur komt vergissen ook vaak voor; alle camouflage is er op gebaseerd dat een ander dier zich zal vergissen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=3zTR3-N4ObM

ja, anders zou een muis echt niet in een muizenval lopen.

Ja, natuurlijk! FILMPJE!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=01lntWJImF8

Ik heb regelmatig een hond een staart achterna zien zitten. Zou het een andere hond zijn of vergist hij zich en is het toch zijn eigen staart?

Ja de mensenhaai vergist zich af en toe die denken dan dat ze een rob te pakken hebben maar dan is het een mens . was twee dagen terug nog op de tv .

"Een vergissing is menselijk, maar vergissen dieren zich ook wel eens?" Animal bloopers...denk ut wel ...ja... http://www.google.nl/search?num=100&hl=nl&rls=ig&q=animal+bloopers&meta=&aq=0&oq=animal+bl

Onze kat vergiste zich wel eens in hoever ze voorover kon bukken zonder te vallen, als ze in een vijver probeerde vissen te vangen. En plons!

een mens is eigenlijk ook een dier, dus de menselijke vergissing is tevens een dierlijke, dus ja

Dat is wel zeker. Vroeger had ik een hond, een echte alleseter. Van vloeitjes tot biefstuk. Hij at dan ook gewoon met de pot mee en vergat vooral niet een stukje vlees bij de prak te geven want lag dat er niet ging hij je naast zijn bord aan zitten kijken. Vergeet je niks vrouwje? Stukje vlees erbij en de inhoud van het bord verdween in rap tempo in de hondenmaag. Echter, hij zat ook altijd naast me als ik fruit at. Appelschillen was hij dol op. De appel zelf trouwen ook! Een beetje plagend gaf ik hem weleens een sinaasappel schil. Hij pakte hem grif aan om hem even later te laten vallen. Hij trapte er keer op keer in. Zielig?????? Welnee, hij werd altijd beloont. Vergissing? Echt wel!

Ja, ik ken vogels die ieder jaar weer hun nestje daar bouwen waar hun jongen onmogelijk kunnen overleven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100