waarom zweten dikke mensen eerder?

ze zitten altijd naast me in de trein

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is per definitie niet zo dat 'dikke' mensen eerder zweten dan 'anderen'. Ik ken dikke mensen die niet kunnen zweten, alleen maar een rood hoofd krijgen, bijvoorbeeld. Verder kan ik me wel voorstellen dat zij meer inspanning moeten leveren om de dagelijkse dingen voor elkaar te krijgen en daardoor gaan transpireren. Maar ja, wie hard werkt, transpireert navenant (normaal gesproken).

vet isoleert goed, dus dikke mensen hebben het sneller warm dan dunne. verder moeten ze bij alles wat ze doen hun gewicht meetorsen, en dat is best wel inspannend.

Zweten doen we dus de hele dag om onze lichaamstemperatuur op de goede warmte te houden bij dikke mensen loopt de lichaams temperatuur hoger op waardoor ze meer zweten

ook dat is verschillen per mens de ene zweet sneller dan de andere maar het is vooral het isoleren van het vet wat ze veel warmer houd, en ze moeten meer energie in het bewegen steken dus worden ze warmer grzz

Ze doen extra inspanning om te bewegen ,om die extra kilo's mee te sjouwen. Dat kost extra energie en transpireren dikke mensen sneller.

Ik vrees dat hele dikke mensen zichzelf ook moeilijk kunnen wassen.... Ik vraag me ook af hoe ze keurig hun bips afvegen na een grote boodschap..

groter lichaam, meer wrijving, eerder zweten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100