Wat doe/zeg je als je een verjaardagvisite hebt en er eentje is die maar niet weg wil, ook al is de rest allang weg?

Toegevoegd na 1 minuut:
Vandaar het late tijdstip van deze vraag:-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan zeg je dat je echt graag wil eindigen en dat je naar bed wil. Dat je het gezellig hebt gehad met die persoon. En je bedankt hem voor de fijne avond.

Da`s heel eenvoudig: Sorry vriend, ik vind het heel leuk dat je er bent, en zou nog uren met je kunnen kletsen, maar ik moet er morgen weer bijtijds uit, dus als jij je drankje op hebt schenk ik niet meer in. We kletsen dan een andere keer weer verder...

Wat wij altijd deden was, zeggen, ik wil eigenlijk nog opruimen voor ik naar bed ga, heb je zin om mee te helpen. Of: nou ik weet niet wat jij wilt, je mag gerust blijven zitten, maar ik ga naar bed. Nooit problemen mee gekregen.

Vraag wat diegene morgenochtend bij zijn ontbijt wil, een hard of zacht gekookt eitje?

Zeg "Heb je je pyama en tandenborstel bij je? Want ik ga naar bed". Lijkt mij een duidelijke wenk om op te stappen.

Zeg dat je gaat slapen.!

Ik vraag altijd of ze het licht uit willen doen als ze gaan. Ze kijken je dan raar aan maar snappen wel wat je bedoeld. Je moet rekening houden dat iemand misschien de andere dag ook moet werken ,en een keer naar bed wil.

hier heb je de sleutel. en draai jij straks alles even op slot en gooi de steutel maar door de brieven bus terug

Kom, we moeten naar bed. Die mensen willen naar huis!

Demonstratief gapen, dat gebruikte mijn zusje vaak met veel succes.

Beginnen met opruimen. Extra lang in de keuken blijven, zodat de visite alleen in de kamer zit.. Mocht er dan nog geen reactie zijn zijn ze gewoon achterlijk en kunnen ze het face-to-face-verzoek wel aan hoor.

Vroeger overkwam mij dat nogal eens. Ik ging dan naar bed en vroeg of de laatste het licht uit wilde doen als hij of zij wegging.

ga jij voor mij morgen werken dan blijf ik lekker uitslapen

dan zeg ik...zo,we nemen er nog eentje en dan ga ik naar bed...

Je kunt 2 dingen doen : deze vraag laten lezen of zeggen er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen.

Gewoon je pyama aan doen! Helpt altijd!

Tanden poetsen waar je visite bij is

Tegen goede vrienden van hem zei mijn vader een keer: mensen maken jullie het licht uit als jullie gaan? Kan ik al naar bed, moet er vroeg uit. Ze snapten de hint en gingen grijnzend weg.

Ik begon de asbakken te legen (er werd toen nog flink gerookt) en zette de ramen open om te luchten. Meestal was deze demonstratie dat het feest ten einde was een succes. Maar er zijn dy hards bij hoor.

dan zeg je dat je naar bed gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100