wat te doe tegen uitschelden door Buurvrouw

De buurvrouw heeft een hekel aan buitenlanders. als er buitelandse kinderen langs lopen scheld ze die uit.
De politie is hier al eens voor aan haar deur geweest.
Nu scheld de buurvrouw heel erg vaak mijn zoon uit omdat hij met hun speeld. Dat mag hij niet van haar.
nu is hij een kanker nikker neuker, of een kanker turken ziekte. het is zo erg dat hij niet meer bij haar voor de deur langs durft o naar huis te gaan.
mijn zoon is 10 jaar oud. Wat kan ik en wat moet ik hier aan doen.

al vast vriendelijk bedankt voor uw antwoord

Weet jij het antwoord?

/2500

Aan de buurvrouw kun je niets doen. Je kunt je zoon vertellen dat er mensen zijn die zo slecht denken dat ze eigenlijk ziek er van zijn en gaan schelden. Dat het niet aan hem ligt, en haar gescheld moet proberen te negeren

Hier wordt duidelijk het woongenot aangetast. Hier zijn twee mogelijkheden; 1 Als je een huurhuis hebt, neem contact op met de verhuurder, deze dient uw woongenot te waarborgen en bij voortdurende verstoring van het woongenot de dader uit het huis te verwijderen. 2 Bij een koopwoning neem jet het beste contact op met het gemeentebestuur, ook zij zijn verantwoordelijk voor woongenot in de buurt, indien nodig dienen zij er voor zorg te dragen dat het woongenot niet aangetast wordt.

Behalve de goede adviezen die al gegeven zijn: De politie blijven bellen. Iedere keer als het gebeurt en jouw zoon ontdaan thuis komt, bel jij de politie dat jouw buurvrouw overlast veroorzaakt en jouw kind geestelijk mishandelt.

Ik vermoed dat een redelijk gesprek niet mogelijk is met zo iemand maar je zou het kunnen proberen. Maak een lijstje van elk incident: wat zei ze precies, op welke datum en welk tijdstip. Zoek getuigen die je verhaal kunnen bevestigen. Aangifte doen en melden. Desnoods vaker dan 1 keer. http://www.meldknop.nl/Pesten/Discriminatie_racisme. Meld de overlast bij je woningbouw vereniging als je in een huurhuis woont. Als er niets gebeurt, ga dan eens praten met iemand van de plaatselijke pers of met iemand uit de politiek. En je hebt je zoon natuurlijk al uitgelegd dat de buurvrouw niet goed bij haar hoofd is en dat dit gedrag eigenlijk nogal zielig is.

Wijkagent/woningstichting/buurtbemiddeling(?). Iedere keer politie bellen en melden. IEDER incident OPSCHRIJVEN in een groot blok met ALLE bijzonderheden erbij. Dit is NODIG voor als er (eindelijk) ACTIE ondernomen wordt, dan heb je een "DOSSIER" met alles wat er gebeurd is: datum actie -schelden- namen-buurvrouw-je zoon door jou ondernomen actie- politie gebeld/wijkagent geïnformeerd Noteer alles, dat is heel belangrijk, want daarmee geef je aan HOE VAAK en HOE ERG het is wat er STEEDS gebeurt! Geef NIET op, bij dit soort hele vervelende toestanden gaat het er om dat de AANHOUDER WINT, dus BLIJVEN BELLEN! Sterkte.

Als je nog goede contacten hebt met andere buren en zij hebben er eventueel ook last van zou ik buurtbemiddeling inschakelen als deze aanwezig is. Samen sta je sterk.

Het is in de eerste plaats heel erg belangrijk dat ook Jij heel oprecht begrip (Liefde) kan opbrengen voor het onvermogen van deze buurvrouw. Want... wij zenden allemaal, bewust en onbewust, non-verbale signalen uit en als onze verbale taal niet overeenstemt met onze non-verbale taal (= onze intenties) dan ontstaat er verwarring tussen de diverse personen in ons sociale netwerk. Ga dus eerst eens bij jezelf kijken of jij wel degelijk in staat bent om heel oprecht begrip op te brengen voor het gedrag van deze buurvrouw. Pas wanneer jij jezelf oprecht begripvol (= zuiver Liefdevol) kan opstellen tegenover jouw buurvrouw... pas dan kan jij ook jouw zoon deze onbetaalbare en levensnoodzakelijke gave meegeven. En weet je wat het mooie is?! Van zodra jullie beiden bewust en consequent bezig zijn met jullie eigen vermogen tot Liefhebben dan verdwijnt jullie 'onbewuste' angst voor de buurvrouw en onuitgesproken nemen jullie ook angst bij die buurvrouw weg. Want dat is wat deze buurvrouw parten speelt. Ze is bang voor veranderingen die andere culturen met zich meebrengen. Dat merk ik bij vele mensen en ooit, héél lang geleden wist ik zelf ook geen blijf met de komst van mensen die een andere taal en cultuur hanteerden dan ik. Ik ben pas veranderd doordat deze mensen zelf Liefdevol met mij bleven omgaan en vandaag ben ik één van de grootste voorstanders van al die volksverhuizingen want nu hoef ik niet eens op vakantie te gaan om hun taal en gewoontes te leren kennen ;-) Dus kort en krachtig: Bewust herkenbare teken van Liefde uitzenden staat garant voor het terugkrijgen van herkenbare vormen van Liefde! Waak élke dag opnieuw over Jouw ware intenties en focus élke dag opnieuw op Liefde voor élk facet van de schepping. Dus óók voor jouw buurvrouw en anderen die nog niet in staat zijn om hetzelfde te doen. Dit is bovendien het mooiste Geschenk dat we onszelf en anderen kunnen geven. Dit is de meest eenvoudige, zuivere én efficiënte manier om aan deugddoende en lonende zelfontwikkeling te doen. Gun anderen Altijd het voordeel van jouw oprechte Liefdevolle intenties (begrip, geduld, verdraagzaamheid, dankbaarheid, eerbied enz.) en je zal versteld staan over de welgekomen veranderingen in jouw leefwereld. Want... wij worden via 'moeilijke' situaties en mensen getest op ons vermogen om te 'Blijven Houden Van' wat is zoals het is! Grijp deze kans om te slagen in deze test en je kan je Geluk niet meer op, dat Garandeer ik! Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100