Ligt het aan mij,of is 90% van de bekende mode-ontwerpers en kappers homosexueel danwel erg vrouwelijk?

Heb nix op homosexuele tegen hoor,maar het valt me gewoon op dat de meeste nogal (extreem) verwijfd overkomen,op het enge aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

HomoseKSuele mannen hebben vaak veel vrouwelijks over zich. Daarom kun je bij veel homo's al vrij snel zien dat ze homo zijn zonder dat je ze kent. Gewoon aan hun doen en laten. Daarom hebben ze ook 'vrouwelijke' interesses zoals de mode-ontwerpers hebben.

Ja dat klopt. Vrouwen hebben meer oog voor mode, dus moet de man vrouwlijk worden...

Ik denk dat Lotus, de spijker op de kop slaat en dat het beroep een aanpassing richting het vrouwelijke uitlokt. Het heeft voor mij - als homosexueel - absoluut geen bekoring. Ik vind de pseudo brouwelijkheid van Albert Verlinde, Paul van Leeuwen en die lange kale modeontwerper lijken op de vrouwelijkheid van een verlopen zeer oude zwaar gesminkte actrice: een beetje zielig. Maar ze mogen van mij, zolandg de kijkers in grote getalen afstemmen op hun shows. Centen zijn centen, en als dat gedrag geld op brengt dan wil ik mij desnoods ook aanpassen en een knuffelhomo worden.

In veel ceatieve beroepen zijn homofiele mensen toonaangevend,dus ook in de mode en kapperswereld.

homo's zijn meer ontwikkeld en intelligenter dan hetero's. Hebben meer bereikt, hebben betere banen en zijn belangerijker voor de samenleving. Ze zijn artistieker en daarom hebben ze vaker een hogere functie. Hetero's hebben vaak van die simpele baantjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100