Mijn opa en oma hebben een poos in een (overigens ongelooflijk lelijke) groene LADA gereden. Waar zijn die auto's toch allaal gebleven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij hebben vroeger met meerdere lada's gereden Ze zijn inderdaad grotendeels naar het oosten terug geexporteerd. ze waren lekker goedkoop in de aanschaf en onderhoud maar duur met benzine en wegenbelasting maar echt onverslijtbaar Het was een echte trekker vond ik hij was inderdaad niet moedrs mooiste maar ik heb er goeie herinneringen aan.

Op de sloperij en bij een enkele liefhebber (al ken ik persoonlijk geen liefhebbers voor LADA's). Toegevoegd na 3 minuten: Zie ook: http://www.ladaclub.nl/ Toegevoegd na 16 minuten: Nostalgisch draadje: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?6,467748,page=62

Ja op de sloop, want het zijn ondingen... Als je zo´n Lada wil besturen, dan hoef je niet naar de fitness, na een half uur in de stad rijden, heb je al je triceps en de schuine buikspieren sessie gedaan... Ze zijn niet van deze tijd, daarom zie je ze niet meer...

De Lada is niet meer zoals het voorheen was,het model is m.i. opgepimpt om de auto wat meer op te leuken. Als je vroeger een lada rijder was behoorde je niet tot een stoeren bestuurder. Eigenlijk raar. Maar de oudjes zijn eruit en is er een nieuw model op de markt gekomen.

Niet iedereen was gelukkig met zijn Lada...

Begin jaren 90 was er een enorme vraag naar Lada's vanuit Rusland. Het land was toen net wat meer open gegaan. Daarvoor moest je in Rusland lang wachten op een Lada en ook onderdelen hadden lange wachtlijsten. De Russen hadden dus veel geld over voor een tweedehands Lada. Meer als wij hier in west-Europa. En er zijn toen vele scheepsladingen vol met tweedehands Lada's naar Rusland vervoerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100