Hoe voorkom ik op vriendelijke wijze collectanten aan de deur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er bestaan anti-collecte stickers. Vergelijkbaar met de anti-reclamestickers. Zie de link. Als ze toch aanbellen, kan je altijd nog vriendelijk, maar duidelijk zeggen dat je niet geïnteresseerd bent of niet wilt doneren. Wens ze verder een prettige dag of veel succes o.i.d. Werkt ook bij Jehova's getuigen o.i.d. Vooral duidelijk zijn en niet de discussie aangaan. Dat kan echt op een vriendelijke manier.

Er bestaat iets mooiers dan de anti-collecte cq nietaanbellen sticker. Het gaat er toch om dat je wel wilt doneren maar hiervoor niet gestoord wilt worden aan de deur en je zelf bepaalt aan wie en wanneer. De GoedeDoelenSticker speelt in op de toenemende irritatie aan de deur. Dankzij de GoedeDoelenSticker kan de consument gewoon blijven doneren maar dan aan een doel van haar of zijn eigen vrije keuze én laten zien dat zij geeft, zodat collectanten niet meer hoeven aan te bellen. Voor de goede doelen zelf een groot voordeel, want zij besparen veel geld (tot wel 60%!) en hoeven minder collectanten te werven. Voor de consument het grote voordeel dat er geen collectanten meer aan de deur hoeven te komen, er geen cash geld meer over straat gaat en zij kunnen doneren aan het fonds van hun eigen keuze.

Bronnen:
www.goededoelensticker.nl

Je kan een "bel niet aan" sticker via internet gratis krijgen. En er komt (zeggen ze) een "bel niet aan" register. Net als het "bel mij niet" register voor de telefoon.

Een simpele sticker om van al het gezeur af te zijn,ik heb hem zelf ook op mijn deur. Gewoon via internet uitgeprint.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100