Wat zet je in een rouwkaartje naar de familie van je zojuist overleden Tante?

Vroeger veel contact, nu wat minder, maar de band was er niet minder om...

Maar, op dit moment weten we helemaal niks zinnigs te bedenken, en er moet echt wat aardigs in...

ideeen?

Toegevoegd na 5 minuten:
* de familie is erg Christelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je zelf ook gelovig bent kun je erin zitten: we bidden voor julie om dit verlies te kunnen dragen. Als je zelf niet gelovig bent: veel kracht en sterkte gewenst met het verlies van jullie (moeder en vrouw?), we denken aan jullie.

"Woorden schieten te kort." lijkt me wel een gepaste one-liner in dat geval.

Schrijf je persoonlijke herinnering op die je hebt aan je tante. Misschien een leuke gebeurtenis, iets wat je aan haar doet denken etc. En daarnaast kun je ze veel kracht toewensen met dit verlies.

Niet in de aarde begraven maar in ons hart, God zag dat het goed was, Een lief mensen mens die nu is bij haar schepper en er rust en vrede zal vinden.De hemel heeft er weer een engel bij. Misschien zit hier een suggestie bij. Sterkte!

Beste familie, We hoorden dat tante.... overleden is. Best toch nog een schok, ook al was ze oud (?). We hebben altijd een hele goede band met tante gehad en als kind hadden we veel contact met haar. We hebben zeker warme herinneringen aan haar. We zullen haar missen. We wensen jullie (nabestaanden) veel sterkte en Gods zegen toe met het verwerken van dit verlies. Met vriendelijke groet, ....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100