Sommige mensen schijnen altijd geluk te hebben, is dit toeval?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ieder mens krijgt zijn portie geluk en onbgeluk. De mensen,diealtijd "geluk"hebben krijgen net zo goed tegenslagen als de . Het verschil is alleen dat je de "gelukkigen"niet hoort over hun tegenslagen,maar deze voor zich houden. De andere categorie meet hun tegenslagen tegen iedereen breed uit,zodat het lijkt of ze altijd pech in hun leven hebben.

Nee, dit is geen toeval. Sommige mensen zijn veel ondernemender. Wanneer je veel mensen spreekt (netwerken maar niet noodzakelijk om die reden) hoor je meer. Deze dingen kun je combineren. Je zult zo eerder een partner vinden, een baan vinden, een vrijkaartje krijgen voor concert enz. Oftewel, geluk maak je. Gedeeltelijk natuurlijk, gedeeltelijk is het ook gewoon geluk (;

Ik denk dat het lijkt dat dat zo is. Sommige mensen benadrukken de leuke en fijne dingen en lopen niet zo te koop met het ongeluk dat ze ongetwijfeld ook tegenkomen in het leven. Ze zijn positief ingesteld. Maar volgens mij heeft ieder huisje zijn kruisje. Het is wel zo (eigen ervaring) dat je periodes in je leven hebt waarin de dingen gelukkig verlopen en andere periodes waarin het wat minder gaat (ziektes, overlijden, ...)

Ik zie hier vier subjectieve/wazige/ongedefinieerde groot/eenheden/zaken: Sommige Schijnen Geluk Toeval Kortom... Met dermate veel onzekerheden kan er eigenlijk voor elk logisch verhaal wat zal volgen, wel wat gezegd worden.

Nee, deze mensen hebben veelal verstandige keuzes gemaakt in het leven.

Toeval is net zo onzeker als geluk hebben. Het varieert.

Als je veel onderneemt, b.v. loten koopt, kortom aan alle mogelijke zaken meedoet is de kans groot dat je vaak wat wint. Of als je b.v. helemaal geen risico's neemt dan is de kans klein dat je verliest. Als ze er dan ook nog vaak erover vertellen dan lijkt het daar altijd goed te gaan..

Per definitie is dat toeval, want dat zit ingebakken in het woord 'geluk': Onverwacht gebeuren -meevaller -mazzel -kans -heil. Te vergelijken met 'pech' daar kun je ook niets aan doen.

ja dikke toeval

Nee, toeval bestaat niet. Alles wat gebeurt heeft een doel, hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt. Maar wat is geluk. Zeer relatief zou ik zeggen. De één voelt zich gelukkig met een fiets, terwijl de ander een grote auto moet hebben om 'gelukkig' te zijn.

Zie de wereld in dingen die je NIET wilt, en je trekt ze gegarandeert aan zie de wereld als vol met schoonheid en kansen, en je trekt DAT aan

Denk dat dat mee te maken heeft dat sommige mensen altijd doorzetten en niet opgeven.

SCHIJNEN, dus het is niet zo, als iets schijnt dan is dat niet zo: De zon schijnt BLEEK... Dus tot aan de fout klopte je vraag, maar alles wat na de fout kwam deugt niet... Dus het is geen toeval omdat het schijnt, n dus niet waar is...

Geluk is geen toeval. Hoe komt het toch dat sommige mensen meer voorspoed en voldoening kennen dan anderen? En hoe komt het dat sommige mensen altijd de juiste beslissingen lijken te nemen? Vier simpele regels naar een succesvolle onderneming:

Bronnen:
http://www.expertlog.nl/2008/03/geluk-is-g...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100