Hoe kan Laura Dekker 3500 euro van haar rekening opnemen (volgens Volkskrant) en naar Sint Maarten vliegen?

Ik vraag me af hoe een 14-jarig meisje dit voor elkaar kan krijgen... dit zou toch niet mogelijk kunnen zijn?

Toegevoegd na 23 uur:
Op verscheidene websites heb ik inmiddels informatie gevonden over alleen reizende kinderen, en bij veel maatschappijen gelden de strenge regels alleen voor kinderen t/m 11 jaar. Kinderen van 14 jaar mogen dus alleen reizen.

De limiet voor het opnemen van geld kun je verhogen. Ik kan niet precies vinden hoe dit zit met minderjarige kinderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat het haar rekening is. Maar volgens mij moet er wel contant een limiet zijn. En als 14-jarige mag je zonder toestemming niet eens alleen vliegen, dus ik snap het ook niet.

Ze kan toch gewoon zelf geld afhalen vanaf haar rekening.

Waarschijnlijk met haar pinpas & paspoort aan de balie bij de bank OF via meermaals pinnen. Misschien heeft ze haar limiet bij de bank vehoogt dat ze in een keer 3500 euro kan pinnen. En daarna een ticket gekocht. Bij veel maatschappijen moet je als 14 jarige een begeleider hebben om te mogen vliegen (Zie bv easyjet). Dus waarschijnlijk isiemand met haar mee gevlogen. Waarom zou dat niet mogen? We leven in een vrij land. Als zij dat wil en haar ouders / voogden zijn het er mee eens: Lekker laten leven. niet het probleem van iemand anders

Diezelfde vraag heb ik mij ook gesteld. Volgens mij is het voor een 14-jarig meisje onmogelijk om zonder hulp van een volwassene zoveel geld te pinnen en zelfstandig naar st. Maarten te vliegen. Ik denk dus dat ze hulp heeft gehad.

Ze had dit bedrag op de bank staan, Het kan zijn dat ze dit in 2 keer heeft gepint of bij een lokale bank is geweest. Verder mag ze naar mijn weten gewoon alleen reizen op 14 jarige leeftijd. Ik vind het wel knap dat ze op vrijdag kon vertrekken ivm het weer.

Precies de vraag die ik ook had. Het is niet mogelijk 3500 euro uit de muur te halen. Voor dergelijke bedragen moet je naar de balie, of je moet het over meerdere pinbeurten uitspreiden. Volgens mij hanteren banken daarnaast nog zoiets als maximaal 1000 Euro per dag pinnen. Daarnaast vraag ik me dan af hoe ze op Sint Maarten terecht komt. Ze moest dus een ticket aanschaffen, haar paspoort tevoorschijn halen (weet niet hoe het bij hen zit, maar mijn paspoort zat toen ik 14 was gewoon in een kluis en ik had er geen sleutel van), er naar toe vliegen... Lijkt me sterk dat ze dit allemaal in haar eentje gedaan heeft.

Rijke vaders kunnen dingen doen die arme vaders niet kunnen... Dus dit is het werk van een rijke vader...

Ga naar internet, boek een ticket en betaal met Ideal. Geen hond die vraagt hoe oud je bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100