Mogen schilders zomaar wekenlang een joekel van een steiger in je tuin laten staan, terwijl ze al lang klaar zijn met het schilderen van je huis ?

Er schijnt nog wel iets te moeten gebeuren bij mijn bovenburen, maar daar hebben ze totaal geen haast mee.
Ze gaan eerst een stel andere huizen schilderen in een andere straat op een andere steiger.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Indien de eigenaar (ingeval van appartementencomplex is dat het algemeen bestuur) van de tuin toestemming heeft gegegeven om die steiger daar te laten staan dan kan je daar als huurder of zelfs als 'in minderheid akkoord zijnde' mede-eigenaar weinig tot niets aan doen. Je kan hooguit informatie inwinnen over de mogelijke reden en over de eventueel voorziene tijdslimiet van dit ongemak. Wellicht is er een verklaring die ook voor jou redelijk lijkt, een verklaring waarvan het nut jou nu ontgaat. Dus vraag er gewoon naar en verplaats je ook eens in de situatie van degene(n) die de stelling daar 'staanrecht' verlenen. Je doet er jezelf een groot plezier mee want... weten en begrijpen vermindert de wrevel ;-) Anyway.... Have Fun Any Way!

Ja, je zal dat moeten voor lief nemen. Hier staat al een jaar een zeer grote emmer van de schilder. die blijft ook staan tot de schilder hem ophaalt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100