Wat voor gevolgen zijn er als je geen vast woon adres hebt?

Mijn ex staat nergens bij een gemeente in geschreven. Onze zoon dus automatisch ook niet. Nu kreeg ik bericht dat hij niet meer in de zorgverzelering verzekerd is. Mijn ex heeft overal schulden gemaakt die ze op deze manier probeert te ontlopen. En ze werkt ook nog wel voor justitie. Ongelofelijk. Wat zijn nog meer consequenties van deze actie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou met deze vragen eens naar een specialist gaan, bijv. een advocaat die verstand heeft van dit soort problemen. Vandaag of morgen wordt er een loonbeslag gelegd op zijn inkomen en dan denk ik dat de gevolgen ernstig worden en dat er maatregelen genomen worden waar ook u misschien wel de dupe van kunt worden, want wie moet dan de zoon verder helpen.

Voor een zorgverzekering of uitkering is geen vast adres nodig, maar wel een brief- of postadres. Als ze ook geen briefadres heeft (je wordt niet zomaar uitgeschreven uit de zorgverzekering), is de toekomst wel heel moeilijk als ze zonder werk komt te zitten of je ex of je zoon ziek worden. Misschien kun jij iets voor je zoon betekenen qua thuissituatie?!?!

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ge...
http://www.verzekeringssite.nl/zorgverzeke...

als dingen van school opgestuurd worden, hebben ze geen adres. Dat geldt voor meer van zulke dingen. Je kan naar sociale raadslieden gaan. Dat is een kantoor waar je gratis rechtshulp krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100